כבש מתובל מרוקאי עם חריסה
זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 35%, וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: חריסה שיבולת שועל מרוקאית מתובלת, חריסה בגריל-כבש במרינדה עם רוטב יוגורט מרוקאי, ו חריסה-צלעות טלה מתובלות.
הוראות
מחממים גריל או מחבת גריל. לחלופין, חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
פורסים את הלחם לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מברישים בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל, וצולים קלות בצד 1. מגניב ולאחסן במיכל אטום עד מוכן לשימוש.
שלב בקערה קטנה את החריסה, השמנת החמוצה, מחצית מגרידת הלימון ומחצית מיץ הלימון.
אם יש צורך בלימון נוסף, הוסיפו את שאר הגרידה או המיץ. לשים לתוך לסחוט בקבוק להרכבה קלה.
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. מצפים מדפי טלה בנדיבות בתערובת התבלינים, המלח והפלפל. היזהר עם הפלפל מכיוון שיש פלפל בתערובת התבלינים. צריך להיות מעיל תבלינים אחיד סביב הכבש.
מחממים כמה כפות שמן זית במחבת גדולה מאוד על אש גבוהה. כשהשמן חם, הוסיפו מדפי טלה וצרבו על אש גבוהה ליצירת קרום משני הצדדים.
מוציאים מהתבנית, מעבירים לתבנית אפייה ומסיימים בתנור למשך 8 דקות או עד בינוני נדיר.
מוציאים מהתנור ומניחים לנוח בטמפרטורת החדר לפחות 5 דקות לפני החיתוך.
הרכבה: פורסים את הכבש לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' קרוב ככל האפשר לעצם.
מניחים חתיכת כבש על גבי פרוסת בגט.
מוסיפים טיפה מההריסה (זכרו שהיא חריפה), ואז מסיימים עם ג 'וליאן דק של משמש מיובש וענף של צ' רוויל. לתיבול נוסף מוסיפים זילוף מלח וטיפת שמן זית כתית מעולה.
במחבת מטגנת רדודה צולים את כל התבלינים על אש בינונית. אפשר להתקרר ואז לטחון במטחנת קפה לאבקה דקה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. מוסקטו ורוד תוסס יחף עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![מוסקטו ורוד יחף]()
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד מבעבע יחף הוא מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. הכי מוגש צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה מבעבע יש ניחוחות וטעמים של יסמין מנדרינית כתום משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!