קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות6
מגזין

כבש מתובל מרוקאי עם חריסה

כבש מתובל מרוקאי עם חריסה
זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 35%, וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: חריסה שיבולת שועל מרוקאית מתובלת, חריסה בגריל-כבש במרינדה עם רוטב יוגורט מרוקאי, ו חריסה-צלעות טלה מתובלות.

הוראות

1
מחממים גריל או מחבת גריל. לחלופין, חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
פורסים את הלחם לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3
מברישים בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל, וצולים קלות בצד 1. מגניב ולאחסן במיכל אטום עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
שלב בקערה קטנה את החריסה, השמנת החמוצה, מחצית מגרידת הלימון ומחצית מיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
HarissaHarissa
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
אם יש צורך בלימון נוסף, הוסיפו את שאר הגרידה או המיץ. לשים לתוך לסחוט בקבוק להרכבה קלה.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
6
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. מצפים מדפי טלה בנדיבות בתערובת התבלינים, המלח והפלפל. היזהר עם הפלפל מכיוון שיש פלפל בתערובת התבלינים. צריך להיות מעיל תבלינים אחיד סביב הכבש.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מחממים כמה כפות שמן זית במחבת גדולה מאוד על אש גבוהה. כשהשמן חם, הוסיפו מדפי טלה וצרבו על אש גבוהה ליצירת קרום משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוציאים מהתבנית, מעבירים לתבנית אפייה ומסיימים בתנור למשך 8 דקות או עד בינוני נדיר.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מוציאים מהתנור ומניחים לנוח בטמפרטורת החדר לפחות 5 דקות לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
הרכבה: פורסים את הכבש לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' קרוב ככל האפשר לעצם.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
11
מניחים חתיכת כבש על גבי פרוסת בגט.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
12
מוסיפים טיפה מההריסה (זכרו שהיא חריפה), ואז מסיימים עם ג 'וליאן דק של משמש מיובש וענף של צ' רוויל. לתיבול נוסף מוסיפים זילוף מלח וטיפת שמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
משמשים מיובשיםמשמשים מיובשים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
ChervilChervil
HarissaHarissa
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
13
במחבת מטגנת רדודה צולים את כל התבלינים על אש בינונית. אפשר להתקרר ואז לטחון במטחנת קפה לאבקה דקה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. מוסקטו ורוד תוסס יחף עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד מבעבע יחף הוא מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. הכי מוגש צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה מבעבע יש ניחוחות וטעמים של יסמין מנדרינית כתום משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!