המתכון פטוש טלה מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט יוצא מן הכלל חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון המזרח התיכון. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך רגל טלה, פלפל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. וזה מעולה. מתכונים דומים: פאטוש, פאטוש, ו פאטוש.
הוראות
1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שים את הפיטות בשכבה אחת על תבנית אפייה וטוסט בתנור עד חום, כ 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)
3
בואו מגניב.
4
להדליק גריל או לחמם את המטגן. מעיל את הטלה עם 1 כף שמן העונה עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית של פלפל שחור. גריל מעל חום מתון במשך 10 דקות. הפעל ומבשל עד שנעשה לטעם שלך, על 10 דקות יותר, בהתאם לעובי, עבור בינוני נדיר. לחלופין, לטגן את הבשר, 6 אינץ ' מהחום במידת האפשר, עבור אותה כמות של זמן.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
9
מגישים עם כבש.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
10
המלצת יין: היינות האדומים הגדולים של עמק הלואר נעשים כמעט אך ורק מקברנה פרנק, אשר מחדיר אותם בניחוחות תות שדה, קסיס ופירות יער, ובנימה עליונית מובהקת. הכל מסתכם במשחק נפלא לסלט הזה. לכו על Saumur-Champigny צעיר או Chinon.