קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות12
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כבש פרסי צלוי איטי עם סלט רימון

כבש פרסי צלוי איטי עם סלט רימון
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך בצל, כתף של כבש, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רימון פרסי-תבשיל כבש אגוז, קבב כבש טלה טחון עם זיגוג רימון, תפוחי אדמה מתובלים בנגלית ומלפפון פרסי Raita, ו מתלה כבש עם סלט חם של שעועית מעורבת ועגבניות צלויות איטיות דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה קטנה, מערבבים את המולסה עם הכמון, מיץ לימון, שמן זית ושום. לפזר את הבצל על צלחת תבשיל או פח צלייה עמוק.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים את הכבש על גבי הבצלים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
4
יוצקים את הזיגוג על הכבש. יש לשטוף את הקערה עם כ 200 מ " ל מים, ואז לשפוך אותו סביב לא על הכבש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מכסים את הצלחת עם מכסה או פח עם חתיכת נייר גדולה. צולים את הטלה, ללא הפרעה, במשך 3 שעות, ולאחר מכן להסיר את המכסה או לסכל ולהמשיך לצלות במשך 30 דקות כדי לתת את צבע הטלה. כאשר הטלה יש זמן שלה, לשפוך את המיצים, להסיר כמה שיותר שומן ככל האפשר, ואז לשפוך את המיצים בחזרה על הטלה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
ממש לפני ההגשה, בעדינות לזרוק את כל החומרים סלט יחד.
7
מגישים את הטלה עם הרוטב שלה, את הסלט וכמה לחמים שטוחים מחוממים.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה