כבש צלוי מתובל
אם יש לך על 2 שעות כדי לבלות במטבח, כבש מתובל עשוי להיות מדהים ללא גלוטן וקמאיות מתכון לנסות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 439 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם רגל כבש, פתיתי צ'ילי, פירה עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו כבש צלוי עם רוטב כבש וקרום רוטב ענבים טרי, מתלה צלי של כבש עם רוטב כבש חריף, ו כבש צלוי ותפוחי אדמה צלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את החומרים המרינדה ומתבלים עם פלפל שחור טחון כפית ומלח פתיתי 1 כפית. חותכים את הטלה כמה פעמים משני הצדדים, ולאחר מכן לעסות את המרינדה על כל זה. חותם לתוך שקית מזון גדולה או מיכל מתכתי וצינה לילה (או לפחות לכמה שעות).
תן לכבש לשבת בטמפרטורת החדר למשך 1 שעות לפני הצלייה.
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
שים את הטלה לתוך פח צלייה מצופה בנייר כסף וצלי במשך 20 דקות. הפעל את התנור עד 190c / 170c מאוורר / גז 5 וצלי עבור 1 hr 20 דקות עבור בשר thats ורוד ליד העצם. מכסים באופן רופף בנייר כסף באמצע הבישול או לאחר המרינדה חרוכה והבשר נראה זהוב.
השאר את הטלה לנוח במשך 20 דקות לפני גילוף, ולאחר מכן לשרת עם עדשים & עגבניות וסלטים מלפפון (ראה מתכונים קשורים).