קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות30
ציון בריאות23
מגזין

כבש צלוי עם Jus בניחוח עשב

כבש צלוי עם Jus בניחוח עשב
טלה מטובל בריח עשב עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 117 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. מתאים ל-30 מנות. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, טימין, כרישה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו הרב במרינדה כבש שאנקס, טלה בריח לימון, ו תבשיל טלה בניחוח הדרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 50
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
במחבת צלייה גדולה מספיק כדי להחזיק את הטלה, לפזר את הירקות, עשבי תיבול וגרגרי פלפל. לתבל את הטלה בנדיבות עם מלח. מניחים את הטלה על הירקות וצולים במשך כ -25 דקות, עד שה משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
מוסיפים את המניה למחבת ומכסים את המחבת בנייר כסף. הפחת את טמפרטורת התנור ל-300 וטגן את הטלה במשך 2 שעות. לחשוף את הטלה ומבשלים 1 שעה יותר, עד השחמה עמוקה על גבי הבשר הוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
תן לכבש לנוח במיצים במשך 15 דקות, ואז להעביר אותו ללוח גילוף. מסננים את מיצי הבישול, משליכים את המוצקים, וכף את השומן. פרוס את הטלה בעובי 1/4 אינץ ' ומגיש עם כמה מיצי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)