כבש צלוי עם ירקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כבש קלוי עם ירקות. מנה אחת מכילה 586 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גזר גמדי, כתף כבש, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: רגל טלה צלויה בעשב עם ירקות ו Jus, רגל טלה צלויה באיטיות עם ירקות אביביים, ו קציצות כבש עם ירקות קלויים.
הוראות
הפוך 1 אינץ ' עמוק חתכים לתוך כבש. פירס צולה במרווחים של 1 עד 2 אינץ', בעזרת סכין חיתוך קטנה. הכנס פרוסת שום לתוך כל חתך.
מפזרים כבש עם 1 כפית מלח, פלפל, טימין; מקום במחבת צלייה.
מניחים בתנור 450. מיד להפחית את טמפרטורת התנור ל 350, ואופים 40 דקות.
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני; מוסיפים שאלוט ושום טחון, ו לטגן 2 עד 3 דקות.
מוסיפים פטריות ונותר 1/4 כפית מלח; לטגן עד רך ונוזל מתאדה.
חותכים את צמרות גזר, משאיר 1 אינץ ' מחובר גזר; לגרד גזר.
מוסיפים גזר, בצל, לפת למחבת צלייה; אופים 40 דקות נוספות או עד שהירקות רכים ומדחום בשר מוכנס לחלק העבה ביותר של טלה רושמים 145 או במידה הרצויה של דונטיות.
הסר כבש וירקות מחבת, שמירה על טפטוף.
הוסף שאריות שמורות, מרק שנותר, כרישה, תרמילי אפונה לתערובת פטריות במחבת; לבשל מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, 5 עד 6 דקות.
מערבבים קמח לכל מטרה לתוך מרק עוף שמור 1/4 כוס; בהדרגה לערבב לתוך תערובת פטריות. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, ערבוב כל הזמן, עד תערובת מעובה מבעבע.