קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות32
מגזין

כבש צלוי עם כוסברה

כבש צלוי עם כוסברה
כבש צלוי עם כוסברה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 459 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. אם יש לך עלי כוסברה, כוסברה, עלי דפנה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלוי רגל כבש, כבש צלוי, ו צלעות כבש צלויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ', מערבבים יין, רוטב סויה, שמן, שום, כוסברה קצוצה ועלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
טלה מורח פתוח במרינדה ופונה למעיל. כיסוי וצינה, הפיכת בשר מדי פעם, לפחות 4 שעות או עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
הרם כבש ממרינדה (מרינדה מילואים) ולהניח שטוח (פתוח) על גריל ברביקיו מעל מיטה מוצקה של גחלים בינוניים או חום בינוני על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמת הגריל רק 4 עד 5 שניות). סגור מכסה על גריל גז. קוק, הופך לפי הצורך לבשר חום באופן שווה, עד מדחום מוכנס בחלק העבה הוא 135 עד 140 לנדיר, 30 עד 45 דקות; חלקים דקים יהיה עשוי היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
להבריש בשר מדי פעם עם מרינדה עד 10 הדקות האחרונות של בישול.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
להעביר בשר למגש, לשמור על חום, ולתת לנוח 5 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מקשטים עם עלי כוסברה. פרוסת בשר דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט