כבש צלוי עם כוסברה
כבש צלוי עם כוסברה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 459 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. אם יש לך עלי כוסברה, כוסברה, עלי דפנה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלוי רגל כבש, כבש צלוי, ו צלעות כבש צלויות (מתכונים דומים).
הוראות
בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ', מערבבים יין, רוטב סויה, שמן, שום, כוסברה קצוצה ועלי דפנה.
טלה מורח פתוח במרינדה ופונה למעיל. כיסוי וצינה, הפיכת בשר מדי פעם, לפחות 4 שעות או עד 1 יום.
הרם כבש ממרינדה (מרינדה מילואים) ולהניח שטוח (פתוח) על גריל ברביקיו מעל מיטה מוצקה של גחלים בינוניים או חום בינוני על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמת הגריל רק 4 עד 5 שניות). סגור מכסה על גריל גז. קוק, הופך לפי הצורך לבשר חום באופן שווה, עד מדחום מוכנס בחלק העבה הוא 135 עד 140 לנדיר, 30 עד 45 דקות; חלקים דקים יהיה עשוי היטב.
להבריש בשר מדי פעם עם מרינדה עד 10 הדקות האחרונות של בישול.
להעביר בשר למגש, לשמור על חום, ולתת לנוח 5 עד 15 דקות.
מקשטים עם עלי כוסברה. פרוסת בשר דקה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.