כבש צלוי עם קרום פלפל
כבש צלוי עם קרום פלפל נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 147 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו את יין, חומץ פטל, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. נסו כבש צלוי מצופה פלפל, כבש צלוי עם רוטב כבש וקרום רוטב ענבים טרי, ו מתלה צלי של כבש עם קרום עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1 כף של גרגרי פלפל כתוש, רוזמרין, מנטה, שום, חומץ, רוטב סויה, ויין אדום בקערה רדודה גדולה.
מוסיפים את הטלה ופונים למעיל עם המרינדה. להשרות את הטלה, מכוסה, במקרר, במשך 8 שעות, מפנה מדי פעם.
הסר את הצלי מן המרינדה ואת ניקוז; להזמין את המרינדה.
מגלגלים את הצלי, קושרים אותו עם חוט מטבח.
מורחים את החרדל על הבשר וטופחים 2 כפות של גרגרי פלפל כתוש לתוך החרדל. הגדר את הצלי במחבת צלייה רדודה רק גדול מספיק כדי להחזיק אותו בנוחות ויוצקים את המרינדה השמורה בזהירות סביב אבל לא על הצלי.
אופים במשך 1 שעות, או 18 דקות לכל קילו, צולה מדי פעם. הצלי יהיה נא למחצה.
אופים עוד 10 עד 15 דקות עבור בשר עשוי היטב.
תן לצלי לעמוד במשך 20 דקות לפני גילוף.
מגישים את מיצי המחבת בסירת רוטב יחד עם הכבש.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;