כבש צלוי עשבי תיבול
כבש צלוי עשבי תיבול עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו פלפל, רגל כבש, תפוחי אדמה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח הכשר תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. מתכון זה מאוכלרשת יש 14 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 90%. ציון זה הוא מדהים. נסו כבש צלוי עשבי תיבול, צלעות טלה צלויות עשבי תיבול, ו צלעות טלה צלויות עשבי תיבול עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
מניחים את מתלה התנור בשליש התחתון של התנור כך שהכבש יישב באמצע התנור.
קלף 6 משיני השום והניח אותן בקערה של מעבד מזון המצויד בלהב הפלדה.
מוסיפים את הרוזמרין, 1 כף מלח, 1 כפית פלפל וחמאה. מעבדים עד שהשום והרוזמרין טחונים דק. מצפים היטב את החלק העליון ואת דפנות הכבש בתערובת הרוזמרין. אפשר לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות עד 1 שעה.
זורקים את תפוחי האדמה ואת השום הלא קלוף שנותר בקערה עם שמן הזית ומפזרים מלח.
מניחים בתחתית תבנית צלייה גדולה.
מניחים את הטלה על גבי תפוחי האדמה וצולים 1 1/4 עד 1 1/2 שעות, או עד שהטמפרטורה הפנימית של הטלה היא 135 מעלות (נדירה) או 145 מעלות (בינונית).
מוציאים מהתנור ומניחים את הטלה על מגש; מכסים היטב בנייר אלומיניום. הניחו לטלה לנוח כ -20 דקות. פורסים ומגישים עם תפוחי האדמה.