כבש שום ועשב
שום ועשב כבש יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1853 קלוריות, 295 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך שמיר עשב, פלפל טחון, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : רגל צלי של כבש עם עשבי תיבול ושום, רגל צלי שום-עשבי תיבול של כבש, ו כבש שום ועשב מצופה.
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
לנקב את הרגל של כבש עם קצה סכין רק מספיק רחוק כדי להכניס רסיסי שום לתוך החורים.
מערבבים יחד את השמיר, מלח ורוזמרין, ולשפשף על רגל הטלה.
מניחים את הכבש, צד שומן למעלה, על מדף במחבת צלייה רדודה.
צלי נחשף 2 עד 2 1/2 שעות בתנור שחומם מראש, לטמפרטורה פנימית של 155 מעלות F (68 מעלות C) עבור בינוני. אוהל עם רדיד אלומיניום ולתת לעמוד במשך 15 עד 20 דקות לפני גילוף. הטלה ימשיך לבשל קצת, והמיצים יתייצבו טוב יותר לגילוף.