קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

כבש שוק מטוגן עם קארי ירוק וירקות

כבש שוק מטוגן עם קארי ירוק וירקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שוק כבש מטוגן עם קארי ירוק וירקות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 40 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 407 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה מובא לך על ידי cookstr.com. גשו לסופר וקנו צ'ילי, רוטב דגים, שמן זית כתית נוספת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה ההודית הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 83%. מתכונים דומים: שוק טלה מטוגן עם ירקות באביב ושעועית, שוק טלה צלוי, ו רביולי כבש מטוגן.

הוראות

1
שים את החומרים בבלנדר. להתמזג עד עקביות של משחה בסדר, גירוד למטה הצדדים של הקערה לפי הצורך.
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
2
לשפשף את כל אבל כוס ממרח הקארי על שוקי הטלה. מכסים הן את שנקי הטלה והן את ממרח הקארי ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
משחת קארימשחת קארי
צלעות כבשצלעות כבש
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
3
מחממים חצי שמן במחבת גדולה מעל חום גבוה. מתבלים את הטלה במלח ופלפל ומוסיפים למחבת. לצרוב עד להשחמה יפה, ואז להסתובב ולצרוב את הצד השני.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
כבשכבש
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
להסיר מהחום ולהניח בצד.
5
שים את עשב לימון, גלנגל, צ ' ילי, עלי ליים, וכוס עלי הכוסברה בחתיכת גבינה. לעטוף ולאבטח את השקיק עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
עלי לייםעלי ליים
עשב לימוןעשב לימון
GalangalGalangal
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
מים נוספיםמים נוספים
6
מחממים את הנותרים 1 כפות שמן בסיר עמוק גדול או תנור הולנדי, אשר יכול להיות מכוסה מאוחר יותר, על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
7
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
8
מוסיפים את הדבק קארי שמור ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
משחת קארימשחת קארי
9
מוסיפים את שנקי הטלה, מלאי, 1 כוס חלב הקוקוס, ואת השקיק. מביאים לרתיחה ולאחר מכן להנמיך את החום ומבשלים, מכוסה חלקית, עד הבשר נופל את העצם, לפחות 1 שעה וכנראה יותר.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוסחלב קוקוס
צלעות כבשצלעות כבש
מלאימלאי
עצםעצם
בשרבשר
10
הסר את הבשר לצלחת אחרת, לכסות, ולשמור בקירור עד שישב בכלא.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
11
הסר את השקיק וצינן את הרוטב, מכוסה, במקרר. כאשר הוא מקורר, להסיר את השומן עם כף.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
12
בינתיים, למלא קערה גדולה עם מים וקרח ולהניח בצד. מביאים סיר קטן של מים לרתיחה ומוסיפים את עלי הכוסברה הנותרים (שומרים את הענפים לקישוט). ברגע שהמים חוזרים לרתיחה, מנקזים את העלים ומעבירים למי הקרח, תוך שמירה על נוזל הבישול. כאשר קר, לנקז שוב, ולשים את העלים בבלנדר עם 2 כפות של נוזל שמורות. טהור עד חלקה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
מיםמים
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
סירסיר
13
ממלאים קערה גדולה עם מים וקרח ומניחים בצד. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
סירסיר
14
מוסיפים את הגזר, לפת, בצל ירוק, אפונה, שעועית ומבשלים רק עד מכרז, על 3 דקות. מיד להעביר את מי הקרח, לנקז, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בצל ירוקבצל ירוק
גזרגזר
לפתלפת
שעועיתשעועית
אפונהאפונה
15
להביא את הרוטב ברפרוף בחזרה לרתיחה קבועה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
16
מוסיפים את הבשר והחצילים ומבשלים עד שהבשר מחומם ואת החציל במכרז, כ -15 דקות. מערבבים את כוס חלב קוקוס טהור ונותר כוס כוס.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוסחלב קוקוס
כוסברהכוסברה
חצילחציל
בשרבשר
17
. ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
18
מוסיפים את הגזרים, לפת, בצל ירוק, אפונה ושעועית, מתבלים לפי הטעם במלח, ומטגנים לחימום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
גזרגזר
לפתלפת
שעועיתשעועית
אפונהאפונה
מלחמלח
19
שים את הטלה במרכז צלחות ההגשה. כפית את החציל ורוטב קארי ירוק והירקות המרוסקים סביב הכבש, מקשטים עם עלי כוסברה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קארירוטב קארי
ירקירק
כוסברהכוסברה
חצילחציל
כבשכבש
20
מאמר var
21
Type_27_data = {};
22
מאמר
23
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. השלד גרונר Veltliner (1 ליטר) עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
שלד גרונר Veltliner (1 ליטר)
שלד גרונר Veltliner (1 ליטר)
טרי, פירותי, ומעל לכל, מזון ידידותי, שלנו Grüner Veltliner ("Gru-Vee" בקיצור) מראה את הקסמים שהופכים את הענבים האהוב של אוסטריה יין לבן זני. יין עסיסיסי עם טעמי פירות נפץ, זרמים תחתיים מינרליים קלים, וגימור מלא, רחב ידיים.