כבש שוק מטוגן עם קארי ירוק וירקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שוק כבש מטוגן עם קארי ירוק וירקות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 40 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 407 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה מובא לך על ידי cookstr.com. גשו לסופר וקנו צ'ילי, רוטב דגים, שמן זית כתית נוספת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה ההודית הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 83%. מתכונים דומים: שוק טלה מטוגן עם ירקות באביב ושעועית, שוק טלה צלוי, ו רביולי כבש מטוגן.
הוראות
שים את החומרים בבלנדר. להתמזג עד עקביות של משחה בסדר, גירוד למטה הצדדים של הקערה לפי הצורך.
לשפשף את כל אבל כוס ממרח הקארי על שוקי הטלה. מכסים הן את שנקי הטלה והן את ממרח הקארי ומקררים בין לילה.
מחממים חצי שמן במחבת גדולה מעל חום גבוה. מתבלים את הטלה במלח ופלפל ומוסיפים למחבת. לצרוב עד להשחמה יפה, ואז להסתובב ולצרוב את הצד השני.
שים את עשב לימון, גלנגל, צ ' ילי, עלי ליים, וכוס עלי הכוסברה בחתיכת גבינה. לעטוף ולאבטח את השקיק עם חוט מטבח.
מחממים את הנותרים 1 כפות שמן בסיר עמוק גדול או תנור הולנדי, אשר יכול להיות מכוסה מאוחר יותר, על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את הדבק קארי שמור ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, על 3 דקות.
מוסיפים את שנקי הטלה, מלאי, 1 כוס חלב הקוקוס, ואת השקיק. מביאים לרתיחה ולאחר מכן להנמיך את החום ומבשלים, מכוסה חלקית, עד הבשר נופל את העצם, לפחות 1 שעה וכנראה יותר.
הסר את הבשר לצלחת אחרת, לכסות, ולשמור בקירור עד שישב בכלא.
הסר את השקיק וצינן את הרוטב, מכוסה, במקרר. כאשר הוא מקורר, להסיר את השומן עם כף.
בינתיים, למלא קערה גדולה עם מים וקרח ולהניח בצד. מביאים סיר קטן של מים לרתיחה ומוסיפים את עלי הכוסברה הנותרים (שומרים את הענפים לקישוט). ברגע שהמים חוזרים לרתיחה, מנקזים את העלים ומעבירים למי הקרח, תוך שמירה על נוזל הבישול. כאשר קר, לנקז שוב, ולשים את העלים בבלנדר עם 2 כפות של נוזל שמורות. טהור עד חלקה ולהניח בצד.
ממלאים קערה גדולה עם מים וקרח ומניחים בצד. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים את הגזר, לפת, בצל ירוק, אפונה, שעועית ומבשלים רק עד מכרז, על 3 דקות. מיד להעביר את מי הקרח, לנקז, ולהניח בצד.
להביא את הרוטב ברפרוף בחזרה לרתיחה קבועה בסיר גדול.
מוסיפים את הבשר והחצילים ומבשלים עד שהבשר מחומם ואת החציל במכרז, כ -15 דקות. מערבבים את כוס חלב קוקוס טהור ונותר כוס כוס.
. ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית.
מוסיפים את הגזרים, לפת, בצל ירוק, אפונה ושעועית, מתבלים לפי הטעם במלח, ומטגנים לחימום.
שים את הטלה במרכז צלחות ההגשה. כפית את החציל ורוטב קארי ירוק והירקות המרוסקים סביב הכבש, מקשטים עם עלי כוסברה ומגישים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ
Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. השלד גרונר Veltliner (1 ליטר) עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![שלד גרונר Veltliner (1 ליטר)]()
שלד גרונר Veltliner (1 ליטר)
טרי, פירותי, ומעל לכל, מזון ידידותי, שלנו Grüner Veltliner ("Gru-Vee" בקיצור) מראה את הקסמים שהופכים את הענבים האהוב של אוסטריה יין לבן זני. יין עסיסיסי עם טעמי פירות נפץ, זרמים תחתיים מינרליים קלים, וגימור מלא, רחב ידיים.