כבש תוסס עם סלסה מקסיקנית
מתכון כבש תוסס עם salsan מקסיקני מוכן בערך 20 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן, חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 1855 קלוריות, 295 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן למנה. אם יש לכם כוסברה, בצל, צ'ילי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 78%. נסו צלעות כבש תוסס עם שום, כבש מסאלה רוחש עם סלט קצוץ, ו סלסה ורדה בסיסית (סלסה מקסיקנית Tomatillo) (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הסלסה: חצי את העגבניות, ואז לסחוט ולזרוק את הזרעים זה נראה קצת בזבזני, אבל זה באמת מעצים את הטעם של סלסה. קוצצים דק את בשר העגבניות והבצל. חצי, זרע דק קוצצים את הצ ' ילי.
מערבבים את העגבניות, הבצל והצ ' ילי בקערה עם כוסברה וקצת מלח ופלפל. בשלב זה סלסה יכול להיות מכוסה ומקורר עד 2 ימים, אבל להביא אותו בחזרה לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מבשלים את הטלה: מתבלים את סטייק הטלה משני הצדדים ומשפשפים מעט שמן זית. ברביקיו או לבשל על מחבת חמה במשך 3-4 דקות כל צד עבור בינוני, קצת יותר אם אתה מעדיף כבש שלך עשוי היטב.
מגישים כל סטייק רגל עם מנה של סלסה, תפוחי אדמה חדשים וסלט פריך גדול.