כדורגל ג'יגלר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל JIGGLERS כדורגל. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 146 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. אם יש לך ציפוי, ג'לי בטעם כתום ג' לטין, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-101 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-10 דקות. נסו מרגריטה " Jigglers ", JIGGLERS ביצה עסיסי, ו MMMMMONSTER JIGGLERS (מתכונים דומים).
הוראות
נגב בתוך שני הצדדים של עובש ביצה לאורך חישוקים עם שמן, באמצעות מגבת נייר. (או, לרסס עובש קל עם ספריי בישול.) עובש סגור, התאמת את הקצוות של חצאי הביצה. הצמד כל אחד מששת חצאי הביצים הבודדים יחד עד שכל אחת מ-6 הביצים אטומות היטב. בדוק כל ביצה כדי לוודא שהיא סגורה ואטומה.
מניחים עובש, מילוי בצד, על מגש.
מערבבים מים רותחים לתוך תערובת ג ' לטין יבשה משולבת וקינמון בקערה גדולה לפחות 3 דקות. עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין. מערבבים ברסק תפוחים.
יוצקים לתוך כוס מדידה עם זרבובית לשפוך. מיד לשפוך לתוך עובש דרך חורים מילוי עד שכל ביצה מתמלאת רק לחלק העליון של צורת הביצה. (כל תערובת ג ' לטין שנותר ניתן לשפוך לתוך כוס פודינג.)
מקררים לפחות 3 שעות או עד המשרד. עובש פתוח באמצעות סכין שטוח משעמם לחטט בעדינות בין החצאים של כל ביצה. (אל תמשוך את הידית.) להפוך עובש מעל ולנער בעדינות כדי unmold ביצים. צייר "חתכים כדורגל" על ביצים עם זיגוג. אחסן במיכל מכוסה היטב במקרר.