קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

כדורי בשר שוודיים

כדורי בשר שוודיים
גשו לסופר וקנו ג'לי פטל, חלב, בקר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. נסו כדורי בשר שוודיים (קציצות איקאה), כדורי בשר שוודיים, ו כדורי בשר שוודיים (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 לטגן את הבצל המגורד בחמאה מעל חום בינוני גבוה עד הבצל לרכך ולהפוך שקוף, על 3-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
2
הסר מהחום ולתת מגניב. 2 בקערה בינונית, מערבבים את חתיכות הלחם עם החלב. מניחים בצד במשך 15-20 דקות, או עד הלחם ספוג את כל החלב. כאשר הוא עושה, לרמוס את הלחם במעבד מזון ושופכים אותו לקערה גדולה.3
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
3
מוסיפים את הבצל המקורר לקערת החלב והלחם.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
לחםלחם
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים את שאר מרכיבי כדורי הבשר-ביצים, חזיר טחון, בשר בקר טחון, מלח, אגוז מוסקט, הל, פלפל. באמצעות הידיים שלך (נקי), לערבב היטב במשך כ 2 דקות עד החומרים משולבים היטב.4 השתמש כף כדי למדוד את הבשר עבור כדורי הבשר. כפי שאתה יוצר את כדורי הבשר, להגדיר כל אחד בצד על מחבת או צלחת. אתה צריך לקבל 40 עד 50 כדורי בשר. 5
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
חזיר טחוןחזיר טחון
כדורי בשרכדורי בשר
הלהל
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
ביצהביצה
בשרבשר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מחממים 6 כפות חמאה לרוטב במחבת sauté גדולה על חום בינוני. כאשר החמאה נמסה, להפחית את החום בינוני ולהוסיף כמה כדורי הבשר. אל תצטופפו במחבת. לעבוד בקבוצות, להשחים אותם לאט בכל הצדדים. להיות עדין כאשר אתה הופך אותם כך שהם לא להתפרק. אין לבשל את כדורי הבשר לאורך כל הדרך, רק חום אותם בשלב זה. לאחר השחמה, להשתמש בכפית מחוררת כדי להסיר אותם מהמחבת, לשים אותם בצד, כך שאתה יכול לעשות את הרוטב עם חמאת המחבת הנותרת.6 להתחיל את הרוטב. (בדוק את חמאת המחבת כדי לראות אם היא נשרפה. אם טעם החמאה שרוף, להשליך את החמאה ולהחליף עם 6 כפות חדשות.)
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשרכדורי בשר
חמאהחמאה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מחבתמחבת
6
מחממים את חמאת המחבת על בינונית עד חם. לאט לאט לטאטא בקמח. ערבוב לעתים קרובות, לתת את הקמח לבשל עד שזה צבע של קפה עם שמנת; זהו רביכה קלאסית.7 כמו רביכה בישול, לחמם את מלאי בשר בסיר אחר עד שהוא רותח. כאשר רביכה מבושל עד צבע של קפה עם שמנת, לאט להוסיף את מלאי בשר חם קצת בכל פעם. הכל יהיה לגמגם בהתחלה, והרוטב יהיה לתפוס ולגבש. שמור ערבוב והוספת מלאי לאט, וזה יהיה להשתחרר ולהיות משיי. 8
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
חמאהחמאה
קפהקפה
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
סירסיר
7
מוסיפים את כדורי הבשר לרוטב ומורידים את החום לנמוך. מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות. אולי תצטרך לעשות את זה בקבוצות.9 כדי לסיים, להעביר את כדורי הבשר למנה.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשרכדורי בשר
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבבים היטב. או להוסיף את ג ' לי lingonberry לרוטב או לשרת אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
LingonberriesLingonberries
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ג'ליג'לי
רוטברוטב