כדורי בשר שוודיים II
אם יש לכם בצל, חמאה, בשר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב התאדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק אבוקדו כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: כדורי בשר שוודיים (קציצות איקאה), כדורי בשר שוודיים, ו כדורי בשר שוודיים.
הוראות
ממיסים 3 כפות חמאה או מרגרינה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ואת הטחון במשך 5 עד 10 דקות, או עד מכרז.
בקערה בינונית נפרדת, לשלב את פירורי הלחם עם 2 כפות של חלב התאדה ומערבבים, המאפשר את הפירורים לספוג את החלב.
מוסיפים את הבשר הטחון, בצל, ביצה, מלח, פלפל שחור טחון ופטרוזיליה לפי הטעם.
מערבבים היטב וליצור כדורי בשר בגודל כדור גולף.
מחממים את החמאה או המרגרינה הנותרת באותה מחבת מעל לחום בינוני עד בינוני ומוסיפים את כדורי הבשר. בזהירות לנער את המחבת כדי להפוך את כדורי הבשר, לפי הצורך.
לטגן במשך 10 עד 15 דקות, או עד קציצות השחמה על כל הצדדים.
מעביר את כדורי הבשר למגש, שומר את הנוזל במחבת.
מוסיפים את הקמח למחבת ומערבבים עד חלקה. לאחר מכן מוסיפים בהדרגה את החלב המאודה, רוטב עגבניות ואגוז מוסקט לפי הטעם; שוב ערבוב עד שהתערובת מחוממת, חלקה וקרם. מתח על כדורי בשר.