כדורי בשר שוודיים אני
קציצות שבדיות אני הוא מתכון סקנדינבי המגיש 5. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 473 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, פטרוזיליה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. . נסו כדורי בשר שוודיים (קציצות איקאה), כדורי בשר שוודיים, ו כדורי בשר שוודיים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצה והחלב.
מוסיפים את הבשר, הקרם של חיטה ובצל ומערבבים היטב. צורה לתוך 1 כדורי אינץ'.
מניחים כדורים על תבנית אפייה משומנת קלות.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך כ 20 דקות.
קציצות ניקוז על מגבות נייר, במידת הצורך. ואז מניחים קציצות בתבשיל 2 ליטר משומן קלות. בקערה בינונית נפרדת, לשלב את המרקים עם חלב התאדה, ערבוב עד חלקה.
אופים חשופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 40 דקות נוספות.
מפזרים פטרוזיליה לפני ההגשה.