קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

כדורי גבינה איטלקיים

כדורי גבינה איטלקיים
כדורי גבינה איטלקיים יכולים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 393 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם גבינת צ'דר, שמן צמחי, מיץ עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: כדורי אורז איטלקיים, כדורי נקניק איטלקי, ו כדורי אורז איטלקיים.

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים יחד פקאנים, פירורי לחם, גבינה, ביצים ובצל. צורה לתוך כדורי גודל כדור גולף.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
גבינהגבינה
פקאניםפקאנים
בצלבצל
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
שמן חום בסיר חשמלי עמוק או בסיר כבד ל 365 מעלות F ( 170 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
טיגון עמוקטיגון עמוק
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים כדורי גבינה לשמן חם, ומטגנים עד חום. מטגנים בקבוצות כדי לשמור על טמפרטורת השמן.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
שמן בישולשמן בישול
4
העברה למחבת אפייה מרובע 8 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
בקערה בינונית, מערבבים יחד מיץ עגבניות, מרק עגבניות וכמון. מכסים כדורי גבינה ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ עגבניותמיץ עגבניות
מרק עגבניותמרק עגבניות
גבינהגבינה
כמוןכמון
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מפזרים גבינה נוספת על גבי, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
7
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין