קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות1
ציון בריאות100
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

כדורי דגים ברוטב עגבניות-בזיליקום

כדורי דגים ברוטב עגבניות-בזיליקום
כדורי דגים ברוטב עגבניות בזיליקום דורש כ 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 1 . מנה אחת מכילה 1394 קלוריות, 116 גרם חלבון ו 76 גרם שומן. אם יש לכם טרגון, לחם, שמן canolan, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מצטיין של 84%. נסו מוצרלה ממולאת כדורי נקניק עוף, רוטב עגבניות-בזיליקום, Cacio e Pepe תפוחי אדמה וברוקוליני צלוי, דג אפוי עגבניות-בזיליקום, ו פטה עגבניות-דג בזיליקום (מתכונים דומים).

הוראות

1
במעבד מזון, לעבד את כל המרכיבים כדור דגים למעט דגים / קמח / שמן.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים את הדגים ומערבבים ביסודיות.עובש תערובת הדגים לתוך כדורים בגודל ובצורה של ביצה (אם התערובת לא לשתף פעולה ומתפרק, ייתכן שתרצה לערבב ביצה כדי לעזור לו להיקשר יחד). לדלות את הכדורים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הדגים וחומים מכל הצדדים (כ 2-3 דקות).
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מניחים אותם בתבנית אפייה משומנת. מחממים התנור ל 350 degrees.In מעבד מזון, לטחון את כל מרכיבי הרוטב לתוך משחה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
יוצקים אותו על כדורי הדגים, ואופים במשך כ 30-35 דקות.ניתן להגיש צונן, בטמפרטורת החדר או חם.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

מרכיבים

0חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)22 כפות חמאה מומסתלחם לבן, ספוג במים וסחוט יבשלחם לבן, ספוג במים וסחוט יבש591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן תירס או קנולהשמן תירס או קנולה0חתיכות טופי הית' ברפתיתי פלפל צ'ילי (להתאים את הטעם)פתיתי פלפל צ'ילי (להתאים את הטעם)0חתיכות טופי הית' ברטרגון מיובשטרגון מיובש2ביצים, מכותביצים, מכות454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סנאפר אדום או דג סנדל או פילה דגים whiting או דג דומה, קצוץסנאפר אדום או דג סנדל או פילה דגים whiting או דג דומה, קצוץ1עבור כל אחד.קמח (לחפירה)קמח (לחפירה)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלה בזיליקום טריעלה בזיליקום טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה1שיני שום, טחוןשיני שום, טחון0חתיכות טופי הית' ברעוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)1( חצילים)בצל, קצוץבצל, קצוץ1עבור כל אחד.פתיתי פלפל חריף, מלח ופלפל לפי הטעםפתיתי פלפל חריף, מלח ופלפל לפי הטעם454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות קצוץ (טרי או משומר יעבוד)עגבניות קצוץ (טרי או משומר יעבוד)11 כף אורגנו מיובשפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.