כדורי דגים ברוטב עגבניות-בזיליקום
כדורי דגים ברוטב עגבניות בזיליקום דורש כ 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 1 . מנה אחת מכילה 1394 קלוריות, 116 גרם חלבון ו 76 גרם שומן. אם יש לכם טרגון, לחם, שמן canolan, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מצטיין של 84%. נסו מוצרלה ממולאת כדורי נקניק עוף, רוטב עגבניות-בזיליקום, Cacio e Pepe תפוחי אדמה וברוקוליני צלוי, דג אפוי עגבניות-בזיליקום, ו פטה עגבניות-דג בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, לעבד את כל המרכיבים כדור דגים למעט דגים / קמח / שמן.
מוסיפים את הדגים ומערבבים ביסודיות.עובש תערובת הדגים לתוך כדורים בגודל ובצורה של ביצה (אם התערובת לא לשתף פעולה ומתפרק, ייתכן שתרצה לערבב ביצה כדי לעזור לו להיקשר יחד). לדלות את הכדורים בקמח.
מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הדגים וחומים מכל הצדדים (כ 2-3 דקות).
מניחים אותם בתבנית אפייה משומנת. מחממים התנור ל 350 degrees.In מעבד מזון, לטחון את כל מרכיבי הרוטב לתוך משחה חלקה.
יוצקים אותו על כדורי הדגים, ואופים במשך כ 30-35 דקות.ניתן להגיש צונן, בטמפרטורת החדר או חם.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.