קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות55
ציון בריאות0
מגזין

כדורי עוגיית חתן וכלה

כדורי עוגיית חתן וכלה
, המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 99 קלוריות. והוא יספק כ 55 מנות. אם יש לכם שוקולד חצי מתוק של בייקר, גבינת שמנת פילדלפיה, עוגיות אוריאו, וכמה מרכיבים אחרים על יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה מ Kraftrecipes.com יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. מתכונים דומים: עוגות חתן וכלה, עוגות מקלחת לחתן ולכלה, ו כדורי עוגיות אוריאו וסנומן + עוגיות ממולאות Oreo.

הוראות

1
מערבבים גבינת שמנת ופירורי עוגיות עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
2
צורה לתוך 48 (1 אינץ') כדורים. הקפאה 10 דקות. בינתיים, להמיס 12 עוז. שוקולד לבן לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
3
מטבלים כדורי שוקולד מומס; מניחים על גיליון אפייה מצופה בנייר שעווה. מקררים 1 שעה או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
ממיסים את שאריות השוקולד הלבן. השתמש במברשת צבע נקייה קטנה כדי לצייר 24 (1 אינץ') צעיפי כלה על גיליון נייר שעווה, מתרחב כל רעלה מעט בתחתית. (הערה: כדי למנוע רעלות לשבור בעת הסרת אותם מן הנייר שעווה, להימנע משימוש משיכות דקות של שוקולד נמס בעת ציור הצעיפים.) להכניס למקרר עד המשרד. בינתיים, צינור שנותר שוקולד לבן נמס לתוך 24 (3/4 אינץ ' רחב) כתרים על נייר שעווה. (ראה טיפ.) להכניס למקרר עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2
להמיס 1 עוז. שוקולד חצי מתוק. להשתמש בצינור שוקולד על כדורים לעיניים ולפה. להכניס למקרר עד המשרד. צרף צעיף ונזר לכל כדור עוגייה עם גושים קטנים של שוקולד נמס. מקררים עד שמוכנים להגיש. (הערה: עבור ניצוץ נוסף, מפזרים צעיפים וכתרים עם סוכר מלטש לבן לפני השוקולד מגדיר.)
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
מלטש סוכרמלטש סוכר
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גליל פירותגליל פירות
1
ממיסים את שאריות השוקולד החצי מתוק. השתמש קיסמים לטבול הנותרים כדורי עוגיות, 1 בכל פעם, שוקולד נמס, טבילה 1 צד של כל כדור בשוקולד, ולאחר מכן פונה לטבול בצד השני, עוזב "v"בצורת מרכז לבן; לתת עודף שוקולד לטפטף בחזרה לתוך קערה. חזור אל גיליון אפייה מכוסה בנייר שעווה. צינור שנותר שוקולד חצי מתוק על כדורים לחצנים ועניבות פרפר, הצבת את הקשרים על חורי קיסם כדי לכסות. (או, לחצני צינור על כדורים, ואז עניבות פרפר צינור על נייר שעווה; לקרר עד המשרד. צרף עניבות פרפר על חורים קיסם על כדורים עם חתיכות קטנות של שוקולד נמס.) להכניס למקרר עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גליל פירותגליל פירות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

עוגיות אוריאו עובדות ממש טוב עם קרם שרי, מדיירה, ופרוסקו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "