כוכב אניס-שפשף שרימפס בגריל
שרימפס בגריל שפשף אניס כוכב הוא הר ד ' אובר המשרת 24. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל 44 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 23 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, שרימפס, כוסברה הקרקע, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, ופסקאטרי דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 26%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: מרק דלעת חמאה עם כוכב אניס ושרימפס ג'ינג'ר, אספרגוס בגריל עם אגוזי לוז-מיונז כוכב אניס, ו עוף בגריל עם קינמון ורוטב חדור כוכב אניס.
הוראות
ציוד מיוחד: כ 4 תריסר שיפודי במבוק ספוגים במים כדי למנוע שריפה על גריל
מרסקים אניס כוכב, כוסברה, פתיתי פטרוזיליה, עירית מיובשת, טובראשי, אבקת שום ומלח בעזרת טיט ועלי, בטחנת תבלינים, או במטחנת קפה המוקדשת לתבלינים. שרימפס מעיל עם לשפשף, לכסות במקרר במשך שעה 1.;
מערבבים רוטב סויה, חומץ, סוכר חום, מיץ לימון, מיץ ליים, מיץ ג ' ינג ' ר ועירית וודאו שהסוכר החום נמס.
מוסיפים פטרוזיליה ומקררים.
מחממים גריל. משפדים שרימפס וצולים אותם עד שהם ורודים ופשוט הופכים אטומים.
מניחים בכלי לא מגיב ומכסים ברוטב פונזו. מצננים 2 שעות לפני ההגשה.
יין מומלץ: שדי פסיון אם ), משקה אלכוהולי, מרכיב, פינו נואר, יין מבעבע, שרדונה, קטגוריית מוצרי מזון, סוביניון בלאן, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), יין לבן יבש, ריזלינג, פינו גריג ' יו., ליקר רימונים או מיץ חמוציות, סוג פריט בתפריט, Muscadet, Gruener Veltliner
יין לבן, משקה אלכוהולי ומרכיב הם בחירה מצוינת לשרימפס בגריל. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכנים במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אוסף מורשת סטרלינג נאפה שרדונה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![אוסף מורשת סטרלינג נאפה שרדונה]()
אוסף מורשת סטרלינג נאפה שרדונה
מאוזן ומורכב, שרדונה עמק נאפה שכבות פירות מכמה כרמים באווה, מתחתן עם הבשלות השופעת והנועזת של אמצע העמק עם העושר והעומק של קרנרוס. פרי בהיר וזהוב פותח את האף, מעוגל בתווים של דבש, קרמל, תבלין אפייה וטוסט. כניסה נועזת של לימונים ותפוח בשל מפתחת משקל וצמיגות ככל שהיא מתפתחת דרך הפה. תרומת החבית משאירה רושם שקדים כמעט מתוק לאורך הסיום.