כוס חמאת בוטנים בראוני סמורס
כוס חמאת בוטנים בראוני סמורס דורש בערך 1 שעה ו 25 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה אחת מכילה 656 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. מתכון זה מאוכלרשת יש 2 אוהדים. אם יש לכם אבקת אפייה, חמאה, קרם מרשמלו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. עם כפית ציון 27%, המנה הזו די גרועה. נסו כוס חמאת בוטנים סמורס בראוני ביס, בראוני כוס חמאת בוטנים של סמורס למנה אחת, ו עוגיות הפתעה של חמאת בוטנים בריאה (עוגיות בראוניז מטושטשות עם מרכז חמאת בוטנים!) עבור מתכונים דומים.
הוראות
חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס חמאה תבנית אפייה בגודל 13 על 9 על 2 אינץ'.
מערבבים בעזרת מערבל חשמלי את החמאה והסוכר בקערת ערבוב גדולה; מקציפים במהירות בינונית עד לקבלת קרם.
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מערבבים פנימה את הווניל ומערבבים היטב.
בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, הקקאו ואבקת האפייה. מערבבים בהדרגה את תערובת הקמח לתערובת החמאה. כפית אותו לתוך צלחת אפייה ואופים במשך 35 דקות.
מניחים להתקרר לחלוטין ואז חותכים ל -16 ריבועים.
מחממים גריל או מחבת גריל לחום בינוני.
מורחים את קרם המרשמלו באופן שווה על פני 8 בראוניז, ומעליהם כוסות חמאת הבוטנים המכוסות בשוקולד. למעלה עם שאר הבראוניז. עוטפים כל כריך בראוניז בנייר אלומיניום כבד. צולים 4 דקות, הופכים פעם אחת. פותחים ומגישים מיד.