כוס חמאת בוטנים קאפקייקס שוקולד עם ציפוי מרנג חמאת בוטנים קלוי
קאפקייקס שוקולד כוס חמאת בוטנים עם ציפוי מרנג חמאת בוטנים קלוי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 154 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים. אם יש לכם אבקת אפייה, תמצית ונילן, אבקת קקאו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מתכון זה מכלמתכונים יש 6 אוהדים. זה הוא זול מתכון לחובבי האוכל האמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 26%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו קאפקייקס חמאת בוטנים וג'לי עם ציפוי חמאת חמאת בוטנים, עוגיות חמאת בוטנים ממולאות עם ציפוי חמאת בוטנים מסתחררת, ו בטי קרוקר ריס חמאת בוטנים ועוגות חטיף שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). קו 14 כוסות מאפין עם ספינות מאפין נייר.
להקציף קמח, 1 כוס סוכר, אבקת קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתיה ומלח יחד בקערה גדולה.
מוסיפים חלב, שמן צמחי, 1 ביצה ותמצית וניל; מערבבים בעזרת מערבל חשמלי במהירות נמוכה עד לאיחוד פשוט. מגבירים את המהירות לבינונית ומערבבים היטב.
הפחיתו את מהירות המיקסר לנמוכה ושפכו לאט מים רותחים לתערובת הקמח. להגדיל את המהירות בינונית והיכו במשך 1 דקה.
ממלאים כל כוס מאפין באמצע הדרך ומניחים כוס חמאת בוטנים במרכז כל אחת מהן.
אופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה צמרות האביב בחזרה כאשר לחצה קלות, על 20 דקות.
מוציאים מהתנור ומצננים בתבנית למשך 5 עד 10 דקות. מצננים לחלוטין על מתלה קירור לפני ההקצפה.
הגדר מתלה לתנור כ -6 אינץ ' ממקור החום וחמם מראש את התנור של התנור.
הקציפו חלבונים וסוכר יחד בקערה עד לאיחוד בלבד.
יוצקים את תערובת הביצים לסיר קטן ומחממים על אש בינונית עד להמסת הסוכר. מחזירים את תערובת הביצים לקערה.
להקציף תערובת ביצים במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות עדיין.
מניחים חמאת בוטנים בקערה חסינת מיקרוגל.
מחממים גבוה במרווחים של 15 שניות, תוך ערבוב בין לבין, עד שחמאת הבוטנים דקה וקרמית. מקפלים בעדינות חמאת בוטנים מומסת לחלבונים.
מעבירים ציפוי חמאת בוטנים לשקית צנרת.
ציפוי צינור על קאפקייקס מקוררים.
עוגות טוסט תחת פטם שחומם מראש עד להשחמה קלה, על 1 דקה.