קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

כוסברה גריל סיד Ahi עם זיגוג דבש

כוסברה גריל סיד Ahi עם זיגוג דבש
כוסברה צלויה עם זיגוג דבש הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 384 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לך שורש זנגביל, שמן זית, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: תרנגולות קורניות בגריל עם חרדל דבש-זיגוג כוסברה, מתלה צלי חזיר עם כוסברה-זיגוג דבש, ו צ'יפוטלה ליים סלט שרימפס בגריל ברוטב לימון כוסברה.

הוראות

1
בקערה בינונית, מערבבים יחד 1/4 כוס שמן זית, מיץ ליים, חומץ בלסמי, שום, זנגביל ו 1/4 כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מוסיפים פילה טונה, והופכים למעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
3
תן להשרות במשך כמה שעות במקרר.
4
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה ואח שמן קל. בקערה קטנה, מערבבים יחד דבש, 2 כפות שמן זית, ו 2 כפות כוסברה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
כאשר הגריל חם, להפחית את החום לנמוך, ומניחים פילה טונה על באח. סגור מכסה, ומבשלים 1 עד 2 דקות. הפוך פילה על בזהירות, וסגור מכסה שוב עוד דקה כדי לצרוב דגים. פתח את המכסה, ולהמשיך לבשל עד בקושי נעשה, צוף לעתים קרובות עם מרינדה. כאשר דגים מבושלים כמעט דרך, לצחצח את זיגוג הדבש על שני הצדדים של דגים, ולהסיר מן הגריל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות