כוסברה גריל סיד Ahi עם זיגוג דבש
כוסברה צלויה עם זיגוג דבש הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 384 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לך שורש זנגביל, שמן זית, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: תרנגולות קורניות בגריל עם חרדל דבש-זיגוג כוסברה, מתלה צלי חזיר עם כוסברה-זיגוג דבש, ו צ'יפוטלה ליים סלט שרימפס בגריל ברוטב לימון כוסברה.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד 1/4 כוס שמן זית, מיץ ליים, חומץ בלסמי, שום, זנגביל ו 1/4 כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוסברה.
מוסיפים פילה טונה, והופכים למעיל באופן שווה.
תן להשרות במשך כמה שעות במקרר.
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה ואח שמן קל. בקערה קטנה, מערבבים יחד דבש, 2 כפות שמן זית, ו 2 כפות כוסברה; להפריש.
כאשר הגריל חם, להפחית את החום לנמוך, ומניחים פילה טונה על באח. סגור מכסה, ומבשלים 1 עד 2 דקות. הפוך פילה על בזהירות, וסגור מכסה שוב עוד דקה כדי לצרוב דגים. פתח את המכסה, ולהמשיך לבשל עד בקושי נעשה, צוף לעתים קרובות עם מרינדה. כאשר דגים מבושלים כמעט דרך, לצחצח את זיגוג הדבש על שני הצדדים של דגים, ולהסיר מן הגריל.