אם יש לך שומן חזיר, שעועית כגון cannellini, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו דלעת מזוגגת עם אורז סיד כוסברה ובלאק טרי, חלפיניו ושעועית מטוגנת מחדש ליים, ו שעועית מטוגנת מתובלת במיוחד וחסה, עגבניות וסיד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיף את הבצל ו לטגן עד מכרז, על 3-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיף את השום, כמון ו jalapeno ו לטגן עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
4
מוסיפים את השעועית, המים, המלח והפלפל ומבשלים עד שהשעועית חמה ורוב הנוזל מבושל כ 3-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
תוספות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
5
הסר מהחום, מועך את השעועית אם תרצה, מערבבים בכוסברה ופוגעים בשעועית עם טיפת מיץ ליים.