קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות17
מגזין

כוסברה-מצופה בצלי צלעות

כוסברה-מצופה בצלי צלעות
כוסברה-מצופה בשר צלוי עומד הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 837 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 74 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם זרעי כוסברה, צלוי צלעות בקר, מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: צלוי צלוי צלוי בצלעות בעמידה, צלעות צלויות בעשב, ו פלפל שחור-מצופה עומד צלוי צלוי au Jus.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
במטחנת תבלינים או מרגמה, לטחון בגסות את כוסברה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
3
מעבירים את תערובת התבלינים לקערה ומערבבים בשמן זית וגרידת תפוזים כדי להכין משחה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מורחים את משחת התבלינים על כל הצלי ולהגדיר אותו, צד שומן למעלה, על מתלה במחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תבליניםהדבק תבלינים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
5
יוצקים את מיץ התפוזים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
צולים את הבשר במשך 25 דקות, ואז מורידים את טמפרטורת התנור ל-325 וצולים במשך 2 שעות ו-20 דקות יותר, או עד שמד חום מיידי מוכנס במרכז הצלי 125 לנדיר עד בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
להעביר את הצלי ללוח גילוף, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לנוח לפחות 15 דקות לפני גילוף לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה