כוסות חמאת בוטנים
כוסות חמאת בוטנים עשויות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 163 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמאת בוטנים פריכה טבעית, פירורי קרקרים, שוקולד חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: כנפיים חמות שום Butta, אין שום דבר Butta עוף כנף, ו מיקרוגל חמאת בוטנים פאדג'עם שוקולד ומיני חמאת בוטנים כוסות / מאפינס עבור מאפין.
הוראות
למילוי: בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לשלב פירורי קרקר גרהם, אבקת סוכר, חמאת בוטנים.
מערבבים על מהירות בינונית עד המילוי משולב היטב, פורץ לחתיכות גדולות, ודומה בצק עוגיות, כ 3 דקות.מחלקים מילוי לתוך 24 (2-כפית) כדורים, ולאחר מכן טופס לתוך עגול, צורות קומפקטיות שיתאימו בארות פאן מאפין מיני. (זכור כי כאשר המילוי הוא בבארות, לא צריך להיות מספיק מקום כדי לכסות אותו עם שוקולד.) להפריש.עבור ציפוי שוקולד:כדי למזג שוקולד, למלא קערה גדולה עם 2 סנטימטרים של מים קרים, להוסיף 3 עד 4 קוביות קרח, ולהניח בצד.להביא סיר מלא 1 עד 2 סנטימטרים של מים לרתיחה מעל חום גבוה; פעם מבשלים, לכבות את החום.
מניחים 12 אונקיות של השוקולד בקערה יבשה חסינת חום. הגדר את הקערה על הסיר ומערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין ומגיע 48°. (ודא השוקולד לא בא במגע עם מים או יעלה על120. אם יקרה, להתחיל מחדש, כמו השוקולד הוא כבר לא שמיש.)
מוסיפים 4 אונקיות שוקולד ומערבבים עד שכל השוקולד נמס ומתקרר ל-80 ° F. כדי להאיץ את תהליך הקירור, לאחר שכל השוקולד נמס מניחים את הקערה על אמבט המים הקרים השמור.החזירו את הקערה לסיר ומערבבים עד שהשוקולד מגיע ל-86 ° F; מיד מסירים מהחום. אל תסיר את המדחום מהקערה; בדוק את הטמפרטורה מעת לעת כדי לוודא שהיא נשארת בין 29° ו87. (השוקולד חייב להישאר בטווח טמפרטורה זה או שזה לא להגדיר כראוי.) שמור את הסיר על אש נמוכה ולהשתמש בו כדי לחמם את השוקולד כמו necessary.To בדוק אם השוקולד הוא מזג כראוי, מורחים שכבה דקה על נייר קלף ומניחים אותו במקרר במשך 3 דקות להגדיר. אם השוקולד מתקשה חלק וללא פסים, הוא מחוסם כראוי. (אם זה לא מזג כראוי, אתה צריך לחזור על התהליך.) באמצעות מברשת מאפה קטנה (או מברשת צבע קטנה ונקייה), שוקולד מוחם התפשט בנדיבות בתוך כל כוס של מחבת מאפין. נסה לעשות את הציפוי שלך אפילו ככל האפשר, מכוון על 1/16 אינץ ' עבה.מחלקים מילוי בין בארות שוקולד. (לא לדחוף חזק מדי או שאתה לפצח את הציפוי.) כפית שוקולד על כל מילוי עד מכוסה לחלוטין. לגרד על פני החלק העליון של מחבת מאפין עם סכין צבעים או מרית שטוחה כדי להסיר עודף שוקולד ואפילו את צמרות ממתקים.
מניחים את המחבת במקפיא במשך 20 דקות כדי להגדיר. כדי להסיר סוכריות, מניחים מגבת או מחצלת אפיית סיליקון על הדלפק ופוגעים בקצה אחד של מחבת מאפין על הדלפק. אם הממתקים לא יוצאים בקלות, להקפיא אותם עוד 5 דקות ולנסות שוב. כוסות הבוטנים יימשכו עד 3 שבועות במקרר או עד 2 חודשים במקפיא.
בואו לבוא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.