קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

כוסות חמאת בוטנים

כוסות חמאת בוטנים
כוסות חמאת בוטנים עשויות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 163 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמאת בוטנים פריכה טבעית, פירורי קרקרים, שוקולד חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: כנפיים חמות שום Butta, אין שום דבר Butta עוף כנף, ו מיקרוגל חמאת בוטנים פאדג'עם שוקולד ומיני חמאת בוטנים כוסות / מאפינס עבור מאפין.

הוראות

1
למילוי: בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לשלב פירורי קרקר גרהם, אבקת סוכר, חמאת בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים על מהירות בינונית עד המילוי משולב היטב, פורץ לחתיכות גדולות, ודומה בצק עוגיות, כ 3 דקות.מחלקים מילוי לתוך 24 (2-כפית) כדורים, ולאחר מכן טופס לתוך עגול, צורות קומפקטיות שיתאימו בארות פאן מאפין מיני. (זכור כי כאשר המילוי הוא בבארות, לא צריך להיות מספיק מקום כדי לכסות אותו עם שוקולד.) להפריש.עבור ציפוי שוקולד:כדי למזג שוקולד, למלא קערה גדולה עם 2 סנטימטרים של מים קרים, להוסיף 3 עד 4 קוביות קרח, ולהניח בצד.להביא סיר מלא 1 עד 2 סנטימטרים של מים לרתיחה מעל חום גבוה; פעם מבשלים, לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
עם שיבולת שועל ודבשעם שיבולת שועל ודבש
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות (למשיכה וקילוף)24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות (למשיכה וקילוף)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
בתוספת 1 כף חמאה, מרוככתבתוספת 1 כף חמאה, מרוככת
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים 12 אונקיות של השוקולד בקערה יבשה חסינת חום. הגדר את הקערה על הסיר ומערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין ומגיע 48°. (ודא השוקולד לא בא במגע עם מים או יעלה על120. אם יקרה, להתחיל מחדש, כמו השוקולד הוא כבר לא שמיש.)
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
הסר את הקערה מן הסיר.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים 4 אונקיות שוקולד ומערבבים עד שכל השוקולד נמס ומתקרר ל-80 ° F. כדי להאיץ את תהליך הקירור, לאחר שכל השוקולד נמס מניחים את הקערה על אמבט המים הקרים השמור.החזירו את הקערה לסיר ומערבבים עד שהשוקולד מגיע ל-86 ° F; מיד מסירים מהחום. אל תסיר את המדחום מהקערה; בדוק את הטמפרטורה מעת לעת כדי לוודא שהיא נשארת בין 29° ו87. (השוקולד חייב להישאר בטווח טמפרטורה זה או שזה לא להגדיר כראוי.) שמור את הסיר על אש נמוכה ולהשתמש בו כדי לחמם את השוקולד כמו necessary.To בדוק אם השוקולד הוא מזג כראוי, מורחים שכבה דקה על נייר קלף ומניחים אותו במקרר במשך 3 דקות להגדיר. אם השוקולד מתקשה חלק וללא פסים, הוא מחוסם כראוי. (אם זה לא מזג כראוי, אתה צריך לחזור על התהליך.) באמצעות מברשת מאפה קטנה (או מברשת צבע קטנה ונקייה), שוקולד מוחם התפשט בנדיבות בתוך כל כוס של מחבת מאפין. נסה לעשות את הציפוי שלך אפילו ככל האפשר, מכוון על 1/16 אינץ ' עבה.מחלקים מילוי בין בארות שוקולד. (לא לדחוף חזק מדי או שאתה לפצח את הציפוי.) כפית שוקולד על כל מילוי עד מכוסה לחלוטין. לגרד על פני החלק העליון של מחבת מאפין עם סכין צבעים או מרית שטוחה כדי להסיר עודף שוקולד ואפילו את צמרות ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סכין צבעיםסכין צבעים
מברשת מאפהמברשת מאפה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מניחים את המחבת במקפיא במשך 20 דקות כדי להגדיר. כדי להסיר סוכריות, מניחים מגבת או מחצלת אפיית סיליקון על הדלפק ופוגעים בקצה אחד של מחבת מאפין על הדלפק. אם הממתקים לא יוצאים בקלות, להקפיא אותם עוד 5 דקות ולנסות שוב. כוסות הבוטנים יימשכו עד 3 שבועות במקרר או עד 2 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
שום מולבןשום מולבן
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
7
בואו לבוא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.