קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

כוסות חמאת בוטנים

כוסות חמאת בוטנים
כוסות חמאת בוטנים עשויות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 163 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חמאת בוטנים פריכה טבעית, פירורי קרקרים, שוקולד חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: כנפיים חמות שום Butta, אין שום דבר Butta עוף כנף, ו מיקרוגל חמאת בוטנים פאדג'עם שוקולד ומיני חמאת בוטנים כוסות / מאפינס עבור מאפין.

הוראות

1
למילוי: בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לשלב פירורי קרקר גרהם, אבקת סוכר, חמאת בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים על מהירות בינונית עד המילוי משולב היטב, פורץ לחתיכות גדולות, ודומה בצק עוגיות, כ 3 דקות.מחלקים מילוי לתוך 24 (2-כפית) כדורים, ולאחר מכן טופס לתוך עגול, צורות קומפקטיות שיתאימו בארות פאן מאפין מיני. (זכור כי כאשר המילוי הוא בבארות, לא צריך להיות מספיק מקום כדי לכסות אותו עם שוקולד.) להפריש.עבור ציפוי שוקולד:כדי למזג שוקולד, למלא קערה גדולה עם 2 סנטימטרים של מים קרים, להוסיף 3 עד 4 קוביות קרח, ולהניח בצד.להביא סיר מלא 1 עד 2 סנטימטרים של מים לרתיחה מעל חום גבוה; פעם מבשלים, לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
עם שיבולת שועל ודבשעם שיבולת שועל ודבש
סוכריות תירס, מקלות בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, מקלות בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
בתוספת 1 כף חמאה, מרוככתבתוספת 1 כף חמאה, מרוככת
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים 12 אונקיות של השוקולד בקערה יבשה חסינת חום. הגדר את הקערה על הסיר ומערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין ומגיע 48°. (ודא השוקולד לא בא במגע עם מים או יעלה על120. אם יקרה, להתחיל מחדש, כמו השוקולד הוא כבר לא שמיש.)
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הסר את הקערה מן הסיר.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים 4 אונקיות שוקולד ומערבבים עד שכל השוקולד נמס ומתקרר ל-80 ° F. כדי להאיץ את תהליך הקירור, לאחר שכל השוקולד נמס מניחים את הקערה על אמבט המים הקרים השמור.החזירו את הקערה לסיר ומערבבים עד שהשוקולד מגיע ל-86 ° F; מיד מסירים מהחום. אל תסיר את המדחום מהקערה; בדוק את הטמפרטורה מעת לעת כדי לוודא שהיא נשארת בין 29° ו87. (השוקולד חייב להישאר בטווח טמפרטורה זה או שזה לא להגדיר כראוי.) שמור את הסיר על אש נמוכה ולהשתמש בו כדי לחמם את השוקולד כמו necessary.To בדוק אם השוקולד הוא מזג כראוי, מורחים שכבה דקה על נייר קלף ומניחים אותו במקרר במשך 3 דקות להגדיר. אם השוקולד מתקשה חלק וללא פסים, הוא מחוסם כראוי. (אם זה לא מזג כראוי, אתה צריך לחזור על התהליך.) באמצעות מברשת מאפה קטנה (או מברשת צבע קטנה ונקייה), שוקולד מוחם התפשט בנדיבות בתוך כל כוס של מחבת מאפין. נסה לעשות את הציפוי שלך אפילו ככל האפשר, מכוון על 1/16 אינץ ' עבה.מחלקים מילוי בין בארות שוקולד. (לא לדחוף חזק מדי או שאתה לפצח את הציפוי.) כפית שוקולד על כל מילוי עד מכוסה לחלוטין. לגרד על פני החלק העליון של מחבת מאפין עם סכין צבעים או מרית שטוחה כדי להסיר עודף שוקולד ואפילו את צמרות ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סכין צבעיםסכין צבעים
מברשת מאפהמברשת מאפה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מניחים את המחבת במקפיא במשך 20 דקות כדי להגדיר. כדי להסיר סוכריות, מניחים מגבת או מחצלת אפיית סיליקון על הדלפק ופוגעים בקצה אחד של מחבת מאפין על הדלפק. אם הממתקים לא יוצאים בקלות, להקפיא אותם עוד 5 דקות ולנסות שוב. כוסות הבוטנים יימשכו עד 3 שבועות במקרר או עד 2 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
7
בואו לבוא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.