כוסות חמאת בוטנים מקדמיה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו כוסות חמאת בוטנים מקדמיה. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 152 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. אם יש לכם שמנת, סוכר קונדיטורים, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. עם כפית ציון של 12%, המנה הזו לא כל כך מעולה. מתכונים דומים: מוות על ידי חמאת בוטנים: עוגיות חמאת בוטנים עם כוסות חמאת בוטנים שוקולד, מוות על ידי חמאת בוטנים: עוגיות חמאת בוטנים עם כוסות חמאת בוטנים שוקולד, ו מיקרוגל חמאת בוטנים פאדג'בציפוי שוקולד & מיני בוטנים חמאת כוסות / מאפינס עבור מאפין.
הוראות
הניחו בצד 36 אגוזי מקדמיה לקישוט. קוצצים דק את שאר האגוזים; מניחים בצד.
בקערה קטנה שלבו את חמאת הבוטנים, סוכר הקונדיטורים, השמנת החמוצה, הווניל והאגוזים הקצוצים השמורים. מכסים ומכניסים למקרר למשך 15 דקות.
בינתיים, במיקרוגל, להמיס שוקולד; מערבבים עד חלקה. מצנפים כ-1 כפית שוקולד לכל אחת מ-36 כוסות מאפינס מיניאטוריות מרופדות בנייר כסף. מצננים 10 דקות או עד שהם יציבים.
כף 1/2 כפית תערובת חמאת בוטנים לכל כוס. צינור מספיק שוקולד נוסף לתוך כל כוס כדי לכסות מילוי חמאת בוטנים. למעלה כל אחד עם אגוז מקדמיה. מצננים 10 דקות או עד שהם יציבים. יש לאחסן בכלי אטום במקרר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
כוסות חמאת בוטנים בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "