כוסות פירות צוננים
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו את כוסות הפירות המצוננים. תמורת 82 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 125 קלוריות, 1 גרם חלבון ו-0 גרם שומן. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית. אם יש לך מים, בננה, אשכולית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 44%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: כוסות פירות צוננים, כוסות פירות צוננים, וסובאן צונן בכוסות מלפפון.
הוראות
בסיר קטן מביאים סוכר ומים לרתיחה. מבשלים ומערבבים עד שהסוכר נמס. מצננים לחלוטין.
חותכים פרוסה דקה מהחלק העליון והתחתון של כל אשכולית; לעמוד אשכוליות זקוף על קרש חיתוך.
חותכים את הקליפה ואת הקרום החיצוני, החל מלמעלה. החזקת פירות מעל קערה כדי לתפוס מיצים, הסר את חלקי האשכולית על ידי חיתוך לאורך הממברנה. חזור על הפעולה עם תפוזים.
מניחים מיץ לימון, סירופ סוכר, חתיכות הדרים ומיצים שמורים בקערה גדולה; לזרוק לשלב. מקררים, מכוסה, 8 שעות או לילה. מערבבים פנימה את הפירות שנותרו; מקררים, מכוסה, שעה אחת יותר.