כוסות פלפל ממולאות רב דגנים
את המתכון ניתן להכין כוסות פלפל ממולאות רב גרגירים תוך כ-55 דקות . מנה אחת מכילה 198 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -3 גרם שומן . , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. למתכון הזה של Taste of Home יש 1 אוהד. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, פתיתי פלפל, בורגול ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 60% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו כוסות פלפל ירוק ממולאות , כוסות פלפל ממולאות טאקו , ופנקייק רב-גרגירי ממולאות PB&J .
הוראות
חותכים פלפלים לשניים לאורכם; להסיר גבעולים וזרעים. בקומקום גדול מבשלים פלפלים במים רותחים במשך 3-5 דקות. לשטוף במים קרים ולנקז; לְהַפְרִישׁ.
בסיר גדול מבשלים את ההודו, הבצל והשום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים פנימה 2 כוסות רוטב ספגטי, תירס, דומדמניות, יין או מרק, שעורה, בורגול, עדשים, סוכר חום ותבלינים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים ללא מכסה במשך 10-15 דקות או עד שהם מתחממים. כף גדושה 1/2 כוס לתוך כל כוס פלפל.
מניחים ב-13 אינץ'. x 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול. מעל כל פלפל רוטב ספגטי שנותר; מפזרים גבינת פרמזן.
מכסים ואופים ב-375 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שהפלפלים רכים והמלית מחוממת.