כוסמת בקר עם סלט ארוגולה
צריך ללא גלוטן, ראשוני ומנה עיקרית ידידותית? כוסמת בקר עם סלט ארוגולה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 50 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 567 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא את ארוגולה, סטייק פלנק, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: טליאטה בקר בגריל עם סלט ארוגולה, פרוס בשר בקר עם לימון ארוגולן וסלט פטריות, ו רוסטביף, סלק וסלט ארוגולה עם ויניגרט תפוזים.
הוראות
לכסות את משטח העבודה עם ניילון לעטוף ולשים סטייק על זה עם צד קצר של סטייק קרוב אליך. מחזיק סכין חדה במקביל לעבוד משטח ומתחיל בצד ארוך, באמצעות תנועות חיתוך קצרות, סטייק פרפר על ידי חיתוך זה אופקית כמעט, אבל לא כל הדרך, במחצית, ואז לפתוח אותו כמו ספר.
מכסים את הסטייק בעובי כפול של ניילון נצמד (באורך של כ-2 מטרים), ובעזרת הצד השטוח של מפצח בשר (או באמצעות מערוך), חובטים בעדינות בבשר בעובי 1/4 אינץ'.
השליכו את הסדינים העליונים של פלסטיק לעטוף ולהפוך סטייק על ניילון לעטוף כל כך גרגר של בשר פועל משמאל לימין, ואז לשפשף 1 כף שמן על סטייק ומפזרים 1/4 מלח כפית ו 1/4 פלפל כפית. סדר פרושוטו בשכבה חופפת מעט על סטייק, ולאחר מכן לכסות עם גבינה.
החל בצד הקרוב אליך, באמצעות גלישת פלסטיק כסיוע ולחץ מעט על מילוי, להפשיל סטייק בחוזקה, ולאחר מכן שיפוד סטייק, לרוחב, במרווחי 1 אינץ'. באמצעות סכין חדה, לחתוך בין שיפודים לעשות 1 אינץ ' עבה גלגלי שיניים. (חתיכות סוף יהיה על 1 1/2 אינץ ' עבה. לקצץ אם תרצה. לקבלת מידע נוסף על איך ליצור שבשבת בקר, לראות זמן עבור סטייק, רעשן, ו
הכן גריל לבישול מעל פחם חם בינוני (חום מתון לגז). אם באמצעות גריל פחם, פתחי אוורור בתחתית הגריל, ואז פחם אור. כאשר פחם הופך לבן אפרפר( כ 15 דקות מהתאורה), להחזיק את היד 5 אינץ ' מעל מתלה הגריל כדי לקבוע חום עבור פחם כדלקמן: חם: כאשר אתה יכול להחזיק את היד שלך שם במשך 1 עד 2 שניות
אם באמצעות גריל גז, מבערים מחממים על גבוה, מכוסה, 10 דקות, ואז, במידת הצורך, להפחית את החום שצוין במתכון.
גלגלי גריל, הצדדים לחתוך למטה, על מתלה משומן היטב, מתהפך פעם אחת (השתמש מרית מתכת כדי לשחרר), עד בשר משחימים היטב בחוץ אבל עדיין ורוד בפנים גבינה מתחיל להמס, 6 עד 8 דקות בסך הכל.
לזרוק ארוגולה עם הנותרים 2 כפות שמן 1/4 כפית מלח בקערה גדולה.
מגישים על מגש, מעוטר בגלגלונים.
* גלגלי יכול להיווצר, אבל לא מבושל, 1 יום קדימה ומקורר על מגש, מכוסה באופן רופף עם פלסטיק.* אם אתה לא מסוגל גריל, pinwheels יכול להיות צלוי על מתלה משומן היטב של מחבת broiler 4 ל 6 אינץ ' מחום, מתהפך פעם אחת, 6 ל 8 דקות בסך הכל.