כופתאות אפרסק עם קרם ברנדי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כופתאות אפרסק עם קרם ברנדי. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 963 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 17 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ברנדי, קיצור, אגוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו כופתאות אפרסק עם רוטב שמנת וניל, עוגת לירה ברנדי אפרסק עבור # BundtBakers, ו שימורי ברנדי ותבלינים אפרסק-ליסה סייזמור (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. בקערה בינונית, מערבבים קמח ומלח.
חותכים בקיצור, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה.
מפזרים מים קרים, 1 כף בכל פעם, משליך במזלג עד שכל הקמח הוא רטוב ומאפה כמעט מנקה את הצד של הקערה (1 עד 2 כפיות יותר מים ניתן להוסיף במידת הצורך).
לאסוף מאפה לתוך כדור; להזמין שליש מאפה. צורה הנותרת מאפה לתוך עגול שטוח על משטח מקומח קלות. עם מערוך מקורנן, להתגלגל לתוך 14 אינץ ' מרובע; לחתוך 4 ריבועים.
רול שמור מאפה לתוך מלבן 14x7 אינץ'; לחתוך 2 ריבועים.
מניחים חצי אפרסק 1, צד שטוח למעלה, על כל ריבוע. בקערה קטנה, מערבבים צימוקים ואגוזים; כף למרכז כל חצי אפרסק. למעלה עם חצאי אפרסק הנותרים. להרטיב פינות של כיכר; להביא 2 פינות מנוגדות של מאפה למעלה על אפרסק ופינות עיתונות יחד. מקפלים בצדדים של פינות שנותרו; להביא פינות מעל אפרסק ולחץ יחד.
מניחים כופתאות במחבת ungreased 13x9 אינץ'.
בסיר 2 ליטר, מחממים סוכר חום ומים 1/3 כוסות לרתיחה, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר הוא מומס. בזהירות לשפוך סביב כופתאות.
אופים כ 40 דקות, סירופ כפית במחבת על כופתאות על 5 דקות לפני כופתאות נעשים, עד מאפה הוא חום ואפרסקים רכים.
בסיר 2 ליטר, להכות ביצה עם מקציף חוט עד קצף.
מוסיפים שמנת מתוקה וסוכר מגורען; מבשלים מעל חום בינוני, מערבבים כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה ומרתיחה. להרתיח ומערבבים 1 דקה; להסיר מן החום. מערבבים בברנדי.