קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כופתאות אפרסק עם קרם ברנדי

כופתאות אפרסק עם קרם ברנדי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כופתאות אפרסק עם קרם ברנדי. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 963 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 17 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ברנדי, קיצור, אגוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו כופתאות אפרסק עם רוטב שמנת וניל, עוגת לירה ברנדי אפרסק עבור # BundtBakers, ו שימורי ברנדי ותבלינים אפרסק-ליסה סייזמור (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°. בקערה בינונית, מערבבים קמח ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
חותכים בקיצור, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מפזרים מים קרים, 1 כף בכל פעם, משליך במזלג עד שכל הקמח הוא רטוב ומאפה כמעט מנקה את הצד של הקערה (1 עד 2 כפיות יותר מים ניתן להוסיף במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
לאסוף מאפה לתוך כדור; להזמין שליש מאפה. צורה הנותרת מאפה לתוך עגול שטוח על משטח מקומח קלות. עם מערוך מקורנן, להתגלגל לתוך 14 אינץ ' מרובע; לחתוך 4 ריבועים.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
רול שמור מאפה לתוך מלבן 14x7 אינץ'; לחתוך 2 ריבועים.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מניחים חצי אפרסק 1, צד שטוח למעלה, על כל ריבוע. בקערה קטנה, מערבבים צימוקים ואגוזים; כף למרכז כל חצי אפרסק. למעלה עם חצאי אפרסק הנותרים. להרטיב פינות של כיכר; להביא 2 פינות מנוגדות של מאפה למעלה על אפרסק ופינות עיתונות יחד. מקפלים בצדדים של פינות שנותרו; להביא פינות מעל אפרסק ולחץ יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
מניחים כופתאות במחבת ungreased 13x9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
בסיר 2 ליטר, מחממים סוכר חום ומים 1/3 כוסות לרתיחה, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר הוא מומס. בזהירות לשפוך סביב כופתאות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
9
אופים כ 40 דקות, סירופ כפית במחבת על כופתאות על 5 דקות לפני כופתאות נעשים, עד מאפה הוא חום ואפרסקים רכים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
בסיר 2 ליטר, להכות ביצה עם מקציף חוט עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
11
מוסיפים שמנת מתוקה וסוכר מגורען; מבשלים מעל חום בינוני, מערבבים כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה ומרתיחה. להרתיח ומערבבים 1 דקה; להסיר מן החום. מערבבים בברנדי.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
12
מגישים חמים על כופתאות.