כופתאות התפוחים של סבתא ביאלה
כופתאות התפוחים של סבתא ביאלה עשויות להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל של 258 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.87 דולר למנה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. אם יש לכם חצי שמנת וחצי, סוכר, תפוחי טארט וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. עם כפית ציון 31%, המנה הזו לא כל כך גדולה. נסו כופתאות תפוחי האדמה של סבתא, פאי התפוחים של סבתא, ו לחם תפוחים של סבתא (מתכונים דומים).
הוראות
על משטח מקומח מרדדים מאפה ל -18 אינץ'. איקס 12 אינץ'. מלבן.
חותכים לשש 6 אינץ'. ריבועים.
שלב סוכר ושמנת וכף למרכז התפוחים. להרטיב קצוות של מאפה; לקפל את פינות למרכז ולצבוט כדי חותם.
מניחים על 13 אינץ ' לא משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
אופים בחום של 450 מעלות למשך 15 דקות. מנמיכים את האש ל 350 לאפות 30 דקות יותר או עד להזהבה, צולה פעמיים עם סירופ.