כופתאות חזיר עם חומץ שחור מיושן
כופתאות חזיר עם חומץ שחור בגילאי יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 42 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 115 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. גשו לסופר וקנו את שמן צמחי, חזיר טחון שומני, תפוח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו חזיר משך עם חומץ פלפל שחור, צלעות חזיר עם פלפלים, חומץ וזיתים שחורים מתכון, ו כריך חזיר עם רוטב חומץ פלפל שחור וסלט בצל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים את חזיר הקרקע עם היין, סוכר, מלח ופלפל. אבק תבנית אפייה מעוטרת עם עמילן תירס. להרטיב את קצה עטיפת גיוזה עם מים ומניחים 1 כפית של מילוי החזיר במרכז. להעלות את הצדדים מעל המילוי, הקפלת העטיפה ומסובב אותו בחלק העליון. הגדר את הכופתה על תבנית האפייה. חזור עם המילוי הנותרים ועטיפות.
בכל אחד 2 מחבת גדולה, חם 2 כפות של שמן צמחי על אש נמוכה.
מוסיף את הכופתאות למחבתות, להגדיל את החום גבוה ומטגנים עד השחמה על הקרקעית, על 2 דקות.
יוצקים 1/2 כוס המים לתוך כל מחבת, לכסות ולהפחית את החום עד בינוני. מבשלים עד שהמים התאדו והכופתאות רכות למעלה ותוססות ופריכות בתחתית, כ -7 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את החומץ ורוטב סויה ויוצקים לתוך קערות טבילה בודדות. מסדרים את פרוסות התפוח על מגש או צלחות. מניחים את הכופתאות על פרוסות התפוח ומגישים מיד, עם רוטב הטבילה.