כופתאות משמש אוסטרי: Marillenknodel דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 435 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, קוביות סוכר, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. מתכונים דומים: כופתאות גבינת קורד מלאות משמש (marillenknödel), כופתאות משמש, ו כופתאות משמש.
הוראות
1
מניחים את הגבינה בחלק cheesecloth או כמה שכבות של מגבות נייר ולתת לו לנקז במשך 5 עד 10 דקות, לחיצה בעדינות, כדי להסיר לחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
2
עם מיקסר, לנצח את הגבינה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
3
מוסיפים את הביצה וממשיכים להכות עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
4
מפזרים את הסוכר והמלח, ולאחר מכן מוסיפים בהדרגה את הקמח; ממשיכים לערבב עד שהבצק מתחיל להיווצר.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
5
מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים רק עד שהבצק מחזיק יחד כאשר טופח עם הידיים, זה ייראה רטוב למדי. לעטוף את הבצק בפלסטיק ומקרר במשך כמה שעות או עד לילה, הבצק יהיה להקשיח כפי שהוא צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בצק
עוטף
6
באמצעות סכין, לעשות חריץ את התפר של משמש בזהירות לשלוף את הבור, שמירה על הפרי בטקט. מקל קוביית סוכר בתוך משמש שבו הבור היה ולסחוט את משמש בחזרה יחד כדי לסגור אותו בחוזקה. קוביית הסוכר נמסה בתוך משמש כאשר אתה מבשל אותו.
מרכיבים שתצטרך
קוביות סוכר
משמש
פירות
ציוד שתשתמש בו
סכין
7
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. קמח קל מערוך ומשטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
מים
ציוד שתשתמש בו
מערוך
סיר
8
מגלגלים את הבצק לעיגול דק וחותכים 12 עיגולים עם חותך טבעת 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
9
מניחים משמש במרכז הבצק בזהירות להביא את הקצוות יחד כדי לסגור לחלוטין את הפרי וליצור כופתה; ודא שאין דמעות או חורים בבצק. עבודה בקבוצות, בעדינות להוריד את הכופתאות לתוך המים רותחים; הם לא צריכים להיות נוגעים ללב או צפופים. מבשלים כ -10 עד 15 דקות; הכופתאות ישקעו לתחתית הסיר ולאחר מכן לעלות על פני השטח. בזהירות להסיר את הכופתאות מהמים עם מסננת.
מרכיבים שתצטרך
משמש
בצק
פירות
מים
ציוד שתשתמש בו
מסננת
סיר
10
במחבת nonstick גדולה, להמיס את החמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
מוסיפים את פירורי הלחם, הסוכר והקינמון, מבשלים ומערבבים במשך כמה דקות עד שפירורי הלחם חמים וזהובים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
קינמון
סוכר
12
להניח את פירורי הלחם על מחבת או צלחת סדין לגלגל את כופתאות משמש בפירורים משחימים כדי מעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
משמש
גלול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
13
בקערה קטנה, מערבבים את השמנת החמוצה, סוכר חום ומיץ לימון יחד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
מיץ לימון
שמנת חמוצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
14
מגישים את כופתאות משמש עם רוטב שמנת חמוץ מתוק בצד ואבק של סוכר של ממתקים אם תרצה.