קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כופתאות משמש אוסטרי: Marillenknodel

כופתאות משמש אוסטרי: Marillenknodel
כופתאות משמש אוסטרי: Marillenknodel דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 435 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, קוביות סוכר, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. מתכונים דומים: כופתאות גבינת קורד מלאות משמש (marillenknödel), כופתאות משמש, ו כופתאות משמש.

הוראות

1
מניחים את הגבינה בחלק cheesecloth או כמה שכבות של מגבות נייר ולתת לו לנקז במשך 5 עד 10 דקות, לחיצה בעדינות, כדי להסיר לחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
2
עם מיקסר, לנצח את הגבינה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
3
מוסיפים את הביצה וממשיכים להכות עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
4
מפזרים את הסוכר והמלח, ולאחר מכן מוסיפים בהדרגה את הקמח; ממשיכים לערבב עד שהבצק מתחיל להיווצר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
5
מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים רק עד שהבצק מחזיק יחד כאשר טופח עם הידיים, זה ייראה רטוב למדי. לעטוף את הבצק בפלסטיק ומקרר במשך כמה שעות או עד לילה, הבצק יהיה להקשיח כפי שהוא צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
עוטףעוטף
6
באמצעות סכין, לעשות חריץ את התפר של משמש בזהירות לשלוף את הבור, שמירה על הפרי בטקט. מקל קוביית סוכר בתוך משמש שבו הבור היה ולסחוט את משמש בחזרה יחד כדי לסגור אותו בחוזקה. קוביית הסוכר נמסה בתוך משמש כאשר אתה מבשל אותו.
מרכיבים שתצטרך
קוביות סוכרקוביות סוכר
משמשמשמש
פירותפירות
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
7
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. קמח קל מערוך ומשטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
סירסיר
8
מגלגלים את הבצק לעיגול דק וחותכים 12 עיגולים עם חותך טבעת 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
9
מניחים משמש במרכז הבצק בזהירות להביא את הקצוות יחד כדי לסגור לחלוטין את הפרי וליצור כופתה; ודא שאין דמעות או חורים בבצק. עבודה בקבוצות, בעדינות להוריד את הכופתאות לתוך המים רותחים; הם לא צריכים להיות נוגעים ללב או צפופים. מבשלים כ -10 עד 15 דקות; הכופתאות ישקעו לתחתית הסיר ולאחר מכן לעלות על פני השטח. בזהירות להסיר את הכופתאות מהמים עם מסננת.
מרכיבים שתצטרך
משמשמשמש
בצקבצק
פירותפירות
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
סירסיר
10
במחבת nonstick גדולה, להמיס את החמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מוסיפים את פירורי הלחם, הסוכר והקינמון, מבשלים ומערבבים במשך כמה דקות עד שפירורי הלחם חמים וזהובים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
קינמוןקינמון
סוכרסוכר
12
להניח את פירורי הלחם על מחבת או צלחת סדין לגלגל את כופתאות משמש בפירורים משחימים כדי מעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
משמשמשמש
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
בקערה קטנה, מערבבים את השמנת החמוצה, סוכר חום ומיץ לימון יחד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
מיץ לימוןמיץ לימון
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
14
מגישים את כופתאות משמש עם רוטב שמנת חמוץ מתוק בצד ואבק של סוכר של ממתקים אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
רוטב שמנתרוטב שמנת
משמשמשמש