כיסוני עוף ומרווה עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 384 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מרק עוף, מלח, חזה עוף עור עצמותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תערובת האפייה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק עוגת קטיפה אדומה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. , שהוא מוצק. נסו מרק עוף עם כופתאות מרווה תירס, תבשיל צלעות חזיר עם כופתאות תירס מרווה, ו מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים את 8 המרכיבים הראשונים לרתיחה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני-גבוה; מפחיתים את החום עד נמוך בינוני, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 20 דקות או עד העוף נעשה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים ירקות מעורבים, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורבים
3
מערבבים יחד תערובת אפייה והבא 4 מרכיבים עד מעורבב. זרוק את הבצק על ידי כפית מעוגלתתלוי לתוך תערובת רותחת לאט בתנור ההולנדי. (אל תתנו כופתאות לגעת.) להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל, חשוף, 10 דקות, ערבוב מדי פעם כדי למנוע כופתאות מלהידבק. לכסות ולבשל עוד 10 דקות.