כופתאות תענוג של בודהה עם ג'ינג'ר-Chive Ponzu
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d 'oeuvre, אז תנו הזדמנות ל כופתאות תענוג של בודהה עם ג' ינג'ר-Chive Ponzu. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 38 קלוריות. מתאים ל-30 מנות. אם יש לך ירקות אסיאתיים מוקפצים, עירית, חלבונים ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו Buddha ' S Delight (Jai), תענוג של בודהה, ו תענוג של בודהה (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים ירקות מוקפצים בקערה בטוחה במיקרוגל עם 2 כפות מים. מבשלים על גבוה במשך 6 עד 8 דקות.
מחממים שמן שומשום במחבת גדולה.
מוסיפים פטריות וטחון במשך 2 דקות.
מוסיפים ירקות מוקפצים, שום וכוסברה.
לטגן במשך 2 עד 3 דקות. להפריש להתקרר.
לסחוט לחות עודפת מתערובת ירקות מקורר ולמקם במעבד מזון.
הוסף שני חלבונים ביצה קורנפלור. דופק עד תערובת הוא קצוץ דק מחזיק יחד.
עבודה בקבוצות, לפרוס 6 עד 8 עטיפות gyoza. מברשת קלה עם הנותרים 1 ביצה לבן כפית 1 כף תערובת ירקות במרכז כל אחד. מקפלים לשניים ולחץ יחד כדי לאטום קצוות. לעמוד כופתאות בצד התפר על ידי הקשה על השיש. חזור עם עטיפות שנותרו ומילוי. ספינת במבוק קו עם פיסת נייר קלף שנחתכה כדי להתאים. תרסיס קלף בקלילות עם ספריי בישול. שים 10 עד 12 כופתאות ב steamer בכל פעם.
מניחים קיטור מעל סיר בינוני של מים רותחים. קיטור במשך 10 עד 12 דקות.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את כל מרכיבי פונזו.
מגישים כופתאות מאודות חמות עם רוטב פונזו טבילה.