קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות30
ציון בריאות5
מגזין

כופתאות תענוג של בודהה עם ג'ינג'ר-Chive Ponzu

כופתאות תענוג של בודהה עם ג'ינג'ר-Chive Ponzu
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d 'oeuvre, אז תנו הזדמנות ל כופתאות תענוג של בודהה עם ג' ינג'ר-Chive Ponzu. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 38 קלוריות. מתאים ל-30 מנות. אם יש לך ירקות אסיאתיים מוקפצים, עירית, חלבונים ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו Buddha ' S Delight (Jai), תענוג של בודהה, ו תענוג של בודהה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: ספינת במבוק
1
מכסים ירקות מוקפצים בקערה בטוחה במיקרוגל עם 2 כפות מים. מבשלים על גבוה במשך 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
2
לנקז ולהניח בצד.
3
מחממים שמן שומשום במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן שומשוםשמן שומשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים פטריות וטחון במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
5
מוסיפים ירקות מוקפצים, שום וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
שוםשום
6
לטגן במשך 2 עד 3 דקות. להפריש להתקרר.
7
לסחוט לחות עודפת מתערובת ירקות מקורר ולמקם במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
8
הוסף שני חלבונים ביצה קורנפלור. דופק עד תערובת הוא קצוץ דק מחזיק יחד.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
חלבוניםחלבונים
9
עבודה בקבוצות, לפרוס 6 עד 8 עטיפות gyoza. מברשת קלה עם הנותרים 1 ביצה לבן כפית 1 כף תערובת ירקות במרכז כל אחד. מקפלים לשניים ולחץ יחד כדי לאטום קצוות. לעמוד כופתאות בצד התפר על ידי הקשה על השיש. חזור עם עטיפות שנותרו ומילוי. ספינת במבוק קו עם פיסת נייר קלף שנחתכה כדי להתאים. תרסיס קלף בקלילות עם ספריי בישול. שים 10 עד 12 כופתאות ב steamer בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
חלבוניםחלבונים
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
10
מניחים קיטור מעל סיר בינוני של מים רותחים. קיטור במשך 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
1
בקערה קטנה, מערבבים יחד את כל מרכיבי פונזו.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מגישים כופתאות מאודות חמות עם רוטב פונזו טבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה