כופתאות תפוחי אדמה זעירות עם עגבניות, בצל ורוטב Guanciale
כופתאות תפוחי אדמה זעירות עם עגבניות, בצל, ורוטב Guanciale עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 323 קלוריות. אם יש לך בצל, סוכר, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו כופתאות Potsticker בטן חזיר זעירות, סלמון עם רוטב סורל וכופתאות תפוחי אדמה, ו עוגות עגבניות קטנות (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בסיר כבד 5-6 ליטר מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז sauté guanciale ובצל, ערבוב, עד בצל הוא זהוב, על 6 דקות.
להוסיף שום sauté, ערבוב, עד הזהב, על 1 דקה.
מוסיפים עגבניות עם מיץ שמורות, מים, סוכר ומלח ומבשלים, חשופים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, כ -30 דקות.
מכסים תפוחי אדמה עם מים קרים מלוחים על ידי 2 אינץ ' בסיר גדול, ואז מבשלים, חשוף, עד רך מאוד, על 25 דקות.
מסננים במסננת, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף.
להכריח תפוחי אדמה חמים דרך ricer לתוך קערה גדולה.
מוסיפים קמח ומלח ומערבבים בכפית עץ עד שהתערובת מתחילה להתאחד. בעדינות ליצור בצק לכדור לחתוך לשניים.
ללוש כל חצי בצק על משטח מקומח עד חלקה, על 1 דקה (אם הבצק מקלות על פני השטח, אבק קל עם קמח נוסף).
חותכים כל חצי שווה ל 10 חתיכות.
רול 1 חתיכה לתוך חבל 14 אינץ 'ארוך (1/2 אינץ' עבה), שמירה על חתיכות שנותרו מכוסות במגבת מטבח.
חותכים חבל לרוחב לחתיכות 1/4 אינץ ' ולזרוק חתיכות קלות עם קמח על משטח העבודה.
לחץ על חתיכת בצק כנגד קוצים של מזלג מקומח ודחוף עם אגודל מקומח בתנועה מתגלגלת קדימה לקראת סוף הקוצים, ומאפשר לגנוצ ' טי ליפול ממזלג לתבנית אפייה רדודה משוריינת היטב. לעשות יותר גנוצ ' טי באותו אופן.
ממש לפני הבישול, בעדינות לנער gnocchetti ב 4 קבוצות במסננת בינונית גדולה לדפוק את קמח עודף. מבשלים gnocchetti ב 4 קבוצות בסיר 5-6 ליטר של מים מלוחים רותחים עד שהם צפים, על 1 דקה.
מעבירים עם כפית מחוררת לקערה רדודה גדולה כמו מבושל כפית קצת רוטב על גבי.
* רוטב יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. תתחמם מחדש לפני שתמשיך. * ניתן ליצור Gnocchetti (אבל לא מבושל) 1 שבוע קדימה וקפוא במחבת אפייה משוריינת, מכוסה, עד קשה, על 3 שעות, ואז לשים בשקית ניילון אטומה. אין להפשיר לפני הבישול. מרתיחים גנוצ ' טי קפוא על 2 דקות. * זמין ב Salumeria Biellese (212-736-7376).