קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

כופתאות תפוחים

כופתאות תפוחים
כופתאות תפוח הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 48 גרם של שומן, וסך הכל 883 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. אם יש לכם ביצה, סוכר, בצק עליםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: כופתאות תפוחים, כופתאות תפוחים, ו כופתאות תפוחים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה קטנה, לשלב את הסוכר וקינמון. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
על משטח מקומח, לרדד את אחד יריעות בצק עלים לכיכר 13-by-13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
4
חותכים את הריבוע לשניים וחותכים כל חצי למלבן 9-by-6-inch. אם אתה רוצה לעשות את קישוט אופציונלי בשלב 3, להזמין את השאריות. עם ביצה מוכה, מברשת קלה 1 אינץ ' לאורך הקצוות של אחד המלבנים. שים אחד התפוחים, במהופך, באמצע המלבן ושופכים מספיק של סוכר הקינמון לתוך חלל המרכז כדי להגיע לפסגה. לאסוף את ארבע הפינות של המאפה ולצבוט אותם יחד. צבטו את הקצוות יחד כדי לאטום. עם מספריים, לקצץ כל מאפה עודף מאיפה הקצוות נפגשים. חזור עם המאפה הנותרים, תפוחים, וסוכר קינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
5
אם תרצה, השתמש בסכין קטנה כדי לחתוך שמונה עלים קטנים משאריות המאפה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
מברישים את גב העלים עם הביצה המוכה ומצמידים שניים מהם לחלק העליון של כל כופתה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
צ ' יל הכופתאות במשך 15 דקות.
8
שים אותם על תבנית אפייה כבדה לצחצח אותם קלות עם ביצה מוכה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
אופים את הכופתאות במשך 8 דקות. להפחית את החום ל 400 ולהמשיך לבשל עד הזהב, 20 עד 22 דקות יותר. אל תאפה יותר מדי או שהכופתאות יתפוצצו.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה