כופתאות תפוחים
כופתאות תפוח הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 48 גרם של שומן, וסך הכל 883 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. אם יש לכם ביצה, סוכר, בצק עליםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: כופתאות תפוחים, כופתאות תפוחים, ו כופתאות תפוחים.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את הסוכר וקינמון. תניח בצד.
על משטח מקומח, לרדד את אחד יריעות בצק עלים לכיכר 13-by-13 אינץ'.
חותכים את הריבוע לשניים וחותכים כל חצי למלבן 9-by-6-inch. אם אתה רוצה לעשות את קישוט אופציונלי בשלב 3, להזמין את השאריות. עם ביצה מוכה, מברשת קלה 1 אינץ ' לאורך הקצוות של אחד המלבנים. שים אחד התפוחים, במהופך, באמצע המלבן ושופכים מספיק של סוכר הקינמון לתוך חלל המרכז כדי להגיע לפסגה. לאסוף את ארבע הפינות של המאפה ולצבוט אותם יחד. צבטו את הקצוות יחד כדי לאטום. עם מספריים, לקצץ כל מאפה עודף מאיפה הקצוות נפגשים. חזור עם המאפה הנותרים, תפוחים, וסוכר קינמון.
אם תרצה, השתמש בסכין קטנה כדי לחתוך שמונה עלים קטנים משאריות המאפה.
מברישים את גב העלים עם הביצה המוכה ומצמידים שניים מהם לחלק העליון של כל כופתה.
צ ' יל הכופתאות במשך 15 דקות.
שים אותם על תבנית אפייה כבדה לצחצח אותם קלות עם ביצה מוכה.
אופים את הכופתאות במשך 8 דקות. להפחית את החום ל 400 ולהמשיך לבשל עד הזהב, 20 עד 22 דקות יותר. אל תאפה יותר מדי או שהכופתאות יתפוצצו.