קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

כופתאות תפוחים

כופתאות תפוחים
כופתאות תפוח הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 48 גרם של שומן, וסך הכל 883 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. אם יש לכם ביצה, סוכר, בצק עליםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: כופתאות תפוחים, כופתאות תפוחים, ו כופתאות תפוחים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-42
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה קטנה, לשלב את הסוכר וקינמון. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
על משטח מקומח, לרדד את אחד יריעות בצק עלים לכיכר 13-by-13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4
חותכים את הריבוע לשניים וחותכים כל חצי למלבן 9-by-6-inch. אם אתה רוצה לעשות את קישוט אופציונלי בשלב 3, להזמין את השאריות. עם ביצה מוכה, מברשת קלה 1 אינץ ' לאורך הקצוות של אחד המלבנים. שים אחד התפוחים, במהופך, באמצע המלבן ושופכים מספיק של סוכר הקינמון לתוך חלל המרכז כדי להגיע לפסגה. לאסוף את ארבע הפינות של המאפה ולצבוט אותם יחד. צבטו את הקצוות יחד כדי לאטום. עם מספריים, לקצץ כל מאפה עודף מאיפה הקצוות נפגשים. חזור עם המאפה הנותרים, תפוחים, וסוכר קינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
לשימור,לשימור,
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
5
אם תרצה, השתמש בסכין קטנה כדי לחתוך שמונה עלים קטנים משאריות המאפה.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
מברישים את גב העלים עם הביצה המוכה ומצמידים שניים מהם לחלק העליון של כל כופתה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
7
צ ' יל הכופתאות במשך 15 דקות.
8
שים אותם על תבנית אפייה כבדה לצחצח אותם קלות עם ביצה מוכה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
אופים את הכופתאות במשך 8 דקות. להפחית את החום ל 400 ולהמשיך לבשל עד הזהב, 20 עד 22 דקות יותר. אל תאפה יותר מדי או שהכופתאות יתפוצצו.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן