כורכום ועוף כמון עם צ'ילי, תפוזים קינמון וחומוס זית קוסקוס
כורכום ועוף כמון עם צ'ילי, תפוזים קינמון וקוסקוס זית-חומוס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 874 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פלפלים חלפיניו, חומוס, מקלות קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקוסקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס מנגו קוסקוס כקינוח. נסו חומוס טג'ין עם קינמון, כמון, וגזר, קוסקוס ישראלי עם חציל קלוי וקינמון-חבישת כמון, ו מרק עוף כורכום מוזהב (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את כנפי העוף בסיר קטן. מכסים במים ומפזרים מלח. מבשלים בעדינות במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוף
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
בינתיים, לשלב את חתיכות העוף שנותרו עם מיץ של סיד, מיץ של 1 כתום וחצי שום.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוף
שום
כתום
מיץ
ליים
3
מפזרים בנדיבות מלח ים וזורקים למעיל. מכסים ומשרים בטמפרטורת החדר לפחות 45 דקות ועד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים
4
מחממים את EVOO במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים את כורכום זרעי כמון ומערבבים במשך דקה כדי טוסט התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כמון
כורכום
תבלינים
טוסט
6
מוסיפים את עלי המפרץ, מקלות קינמון ופלפלים צ ' ילה, ומבשלים דקה או 2 יותר.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמון
פלפל צ ' ילי
עלי דפנה
7
מוסיפים את העוף ופונים למעייל אותו בשמן מתובל, ואז מבשלים עד שהעוף משחימים קלות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
שמן בישול
8
חותכים את התפוז הנותר ומוסיפים אותו למחבת יחד עם הזיתים. מבשלים עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
זיתים
כתום
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
הסר את כנפי העוף מן הנוזל הלא חוקי, ולהוסיף 1 כוס הנוזל למחבת. כיסוי חלקית ומבשלים במשך 20 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
הסר את מקלות הקינמון. (אם אתה לא מגיש את העוף מיד, מגניב ולאחר מכן לאחסן אותו במקרר. אחסן כל שאריות של נוזל ציד בלתי חוקי בנפרד. לחמם את העוף על אש בינונית ולהכין את הקוסקוס לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמון
קוסקוס
עוף שלם
11
שלב 1 1/2 כוסות שמורות ציד בלתי חוקי נוזלי, חמאה, חומוס וכוסברה בסיר גדול. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן מערבבים את הקוסקוס. כבה את החום, לכסות את המחבת ולתת לעמוד במשך 5 דקות. קצפת עם מזלג.