קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

כיכר ארוחת בוקר נקניק

כיכר ארוחת בוקר נקניק
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני ארוחת בוקר, אז נסו את כיכר ארוחת הבוקר של נקניקיות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 23 גרם חלבון , 29 גרם שומן , ובסך הכל 456 קלוריות . , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם ביצים, בצק פיצה, מלח שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 30% , וזה לא כל כך גדול. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: כיכר ארוחת בוקר , כיכר ארוחת בוקר וכיכר ארוחת בוקר .

הוראות

1
במחבת גדולה, מקפיצים את הנקניק; מגניב. בקערה גדולה מערבבים את הנקניק, הגבינה, ביצה אחת, פטרוזיליה, מלח בצל ומלח שום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טאקו נוסף, לא חובהרוטב טאקו נוסף, לא חובה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
פורסים בצק פיצה; להתגלגל לתוך 12-in. x 8 אינץ'. מַלבֵּן.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
מורחים את תערובת הנקניק במרכז הבצק. מביאים בצק מעל המילוי; לצבוט תפרים כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
מניחים עם צד התפר כלפי מטה על תבנית אפייה משומן; טאק מסתיים מתחת. טורפים את שאר הביצה; מברשת מעל.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מניחים לעמוד 5 דקות לפני שפורסים.