כיכר הבשר של אמא
המתכון של אמא כיכר בשר יכול להתבצע בסביבות 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 291 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חלב, מרווה שפשפה, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 27%, וזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי, כיכר הבשר של אמא, ו כיכר הבשר הטובה ביותר של אמא.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים ביצים.
מוסיפים חלב, מלוחים, בצל, מלח, מרווה ופלפל. להתפורר בשר על תערובת ומערבבים היטב. צורה לתוך 8-ב. איקס 4-ב. סגלגל בתבנית אפייה רדודה לא משומנת.
שלב את שאר החומרים; מורחים 3/4 כוס על כיכר בשר.
אופים ב 350 30-65 דקות או עד לא ורוד יותר מדחום בשר קורא 160; ניקוז.
תן לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
יין מומלץ: קברנה סוביניון, Zinfandel
קברנה סוביניון וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור קציץ בשר. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. אתה יכול לנסות לונג מדו ראנץ קברנה סוביניון. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-55 דולר לבקבוק.
![לונג מדו ראנץ ' קברנה סוביניון]()
לונג מדו ראנץ ' קברנה סוביניון