קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

כיכר הבשר של אמא

כיכר הבשר של אמא
המתכון של אמא כיכר בשר יכול להתבצע בסביבות 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 291 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חלב, מרווה שפשפה, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 27%, וזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי, כיכר הבשר של אמא, ו כיכר הבשר הטובה ביותר של אמא.

הוראות

1
בקערה גדולה מקציפים ביצים.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים חלב, מלוחים, בצל, מלח, מרווה ופלפל. להתפורר בשר על תערובת ומערבבים היטב. צורה לתוך 8-ב. איקס 4-ב. סגלגל בתבנית אפייה רדודה לא משומנת.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מלוחיםקרקרים מלוחים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
שלב את שאר החומרים; מורחים 3/4 כוס על כיכר בשר.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
אופים ב 350 30-65 דקות או עד לא ורוד יותר מדחום בשר קורא 160; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
תן לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
6
מגישים עם הרוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

יין מומלץ: קברנה סוביניון, Zinfandel

קברנה סוביניון וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור קציץ בשר. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. אתה יכול לנסות לונג מדו ראנץ קברנה סוביניון. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-55 דולר לבקבוק.
לונג מדו ראנץ ' קברנה סוביניון
לונג מדו ראנץ ' קברנה סוביניון