כיכר הודו קרה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כיכר טורקיה קר. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 166 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. לכו לחנות ותביאו פלפל, מלח, הודו טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו הודו טונאטו (הודו קר איטלקי ברוטב צלפי טונה), דרום מערב טורקיה צלחת קרה, ו כיכר הודו מיני (מתכונים דומים).
הוראות
לקרוע לחם לחתיכות ולערבב במעבד מזון לעשות פירורים בסדר. למדוד 2 כוסות ולשים בקערה גדולה.
לסחוט נקניקיות מתוך תרמילים לקערה.
מוסיפים הודו טחון, ביצה, חלב, בצל, מרווה, מלח, פלפל שחור ולבן, וקיין.
תערובת קציץ בשר טפיחה לתוך מחבת כיכר משומנת או nonstick 5 על ידי 9 אינץ'.
אופים בתנור 350 עד קציץ הבשר הוא המשרד לגעת במרכז, על 1 1/2 שעות.
מגישים חם, או לתת מגניב, ואז לכסות ולקרר עד קר, לפחות 3 שעות. או לאחסן, מקורר, עד 2 ימים. תריץ סכין בין בשר לשפת המחבת. הפוך קציץ בשר על מגש.