קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

קרוסטיני סלסה אבוקדו ומנגו

קרוסטיני סלסה אבוקדו ומנגו
המתכון סלסה אבוקדו ומנגו Crostini יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 40 דקות. מתכון טבעוני זה מגיש 20 . מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 47 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו אבוקדו, בצל, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מתאבן. מתכונים דומים: מנגו פלפל סלסה קרוסטיני, סלסה מנגו ואבוקדו, ו סלסה מנגו אבוקדו.

הוראות

1
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חותכים לחם בזווית קלה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. מסדרים שכבה אחת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מברשת צד אחד של כל פרוסה עם כמות קטנה של שמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
4
מפזרים מלח ופלפל. טוסט עד השחמה קלה, 15 עד 20 דקות, מפנה מחבת סביב פעמיים במהלך זמן האפייה. אפשר להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
בקערה קטנה, לשלב אבוקדו, מנגו, כוסברה, בצל ומיץ ליים. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לייםמיץ ליים
כוסברהכוסברה
אבוקדואבוקדו
מנגומנגו
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
תלולית 1 כף. תערובת מנגו על גבי כל טוסט ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מנגומנגו
טוסטטוסט