קרוסטיני סלסה אבוקדו ומנגו
המתכון סלסה אבוקדו ומנגו Crostini יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 40 דקות. מתכון טבעוני זה מגיש 20 . מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 47 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו אבוקדו, בצל, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מתאבן. מתכונים דומים: מנגו פלפל סלסה קרוסטיני, סלסה מנגו ואבוקדו, ו סלסה מנגו אבוקדו.
הוראות
חותכים לחם בזווית קלה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. מסדרים שכבה אחת על תבנית אפייה.
מברשת צד אחד של כל פרוסה עם כמות קטנה של שמן.
מפזרים מלח ופלפל. טוסט עד השחמה קלה, 15 עד 20 דקות, מפנה מחבת סביב פעמיים במהלך זמן האפייה. אפשר להתקרר לחלוטין.
בקערה קטנה, לשלב אבוקדו, מנגו, כוסברה, בצל ומיץ ליים. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים בעדינות לשלב.
תלולית 1 כף. תערובת מנגו על גבי כל טוסט ממש לפני ההגשה.