כיכר זרעי אגוז מלט
קציץ זרעי אגוז מלט עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 255 קלוריות. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 12 . אם יש לכם שמרים קלים לאפות, קמח לחם חום, זרעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 13 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה טוב. מתכונים דומים: כיכר זרעי אגוז מלט, כיכר שזיף מיובש, ו איך לעשות כיכר זרע.
הוראות
מערבבים את הקמחים, עמילן תפוחי אדמה, מסטיק xanthan, שמרים, סוכר 1 כפית מלח בקערה גדולה.
מערבבים יחד את החלב, השמן והחומץ בקערה נפרדת, ואז מוסיפים למרכיבים היבשים ומערבבים עד שהבצק הרך מתאחד. כיסוי רופף עם סרט נצמד משומן ולהשאיר לעלות במקום חם עבור 1 hr.
ללוש ברוב הזרעים ואגוזים. צורה לידיים משומנות עגולות גדולות יעזור.
מגלגלים את הסיבוב בזרעים והאגוזים הנותרים, ולאחר מכן להרים על מגש אפייה. כיסוי רופף שוב עם סרט נצמד משומן ולהשאיר 1 hr יותר.
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
אופים את הלחם במשך 15 דקות, ואז להפחית את התנור ל 190c / 170c מאוורר / גז 5 ולהמשיך לאפות במשך 30 דקות עד כיכר נשמע חלול כאשר טפח על הבסיס. השאירו על מתלה תיל להתקרר, עטוף במגבת תה נקי זה יעזור לשמור על כיכר רכה.