כיכר פולמן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כיכר פולמן. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 278 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם שמרים מיידיים, קמח חיטה, דבשוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. נסו קופסת מתכון כיכר פולמן, ביצים עלומות, תרד נבול וטוסט כיכר פולמן עם בייקון, בצל וריבת עגבניות, ו פרי וקלה סטיוארט כיכר (אקי-מלח-Codfish-Codfish-Bacalao כיכר) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מערבל לעמוד שלך, לשלב את המים, קמח סולת, דבש, שמרים, קמח לחם. מערבבים לשלב. לכסות ולהניח בצד במשך 20 דקות.
מוסיפים את קמח החיטה הלבן, המלח והחמאה ולשים עם חיבור הוו הבצק של מערבל הדוכן עד שהבצק חלק וגמיש. קמח משטח העבודה שלך בקלילות, ללוש ביד בקצרה, ולאחר מכן ליצור את הבצק לכדור.
טפטוף בשמן זית ולהחזיר אותו לקערה. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד במשך 30 דקות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות. מוציאים את הבצק ולשים אותו בקצרה לדפוק את הבועות הגדולות. צור אותו לתוך יומן על 13 אינץ ' ארוך-כדי להתאים בתוך המחבת.
מניחים את היומן במחבת, בצד התפר למטה.
שים את המכסה על המחבת והניח בצד עד שהבצק עלה עד למרחק של סנטימטר בערך מהחלק העליון של המחבת-כ 40 דקות (אבל אולי כדאי לך לבדוק ב 30 דקות, רק במקרה)
אופים ב 350 מעלות עד כיכר חום זהוב, כ 40 דקות.
הסר את כיכר מן המחבת ולאפשר לו להתקרר לחלוטין על מתלה לפני חיתוך.