קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כיכר פולמן

כיכר פולמן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כיכר פולמן. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 278 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם שמרים מיידיים, קמח חיטה, דבשוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. נסו קופסת מתכון כיכר פולמן, ביצים עלומות, תרד נבול וטוסט כיכר פולמן עם בייקון, בצל וריבת עגבניות, ו פרי וקלה סטיוארט כיכר (אקי-מלח-Codfish-Codfish-Bacalao כיכר) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה של מערבל לעמוד שלך, לשלב את המים, קמח סולת, דבש, שמרים, קמח לחם. מערבבים לשלב. לכסות ולהניח בצד במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
קמח לחםקמח לחם
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את קמח החיטה הלבן, המלח והחמאה ולשים עם חיבור הוו הבצק של מערבל הדוכן עד שהבצק חלק וגמיש. קמח משטח העבודה שלך בקלילות, ללוש ביד בקצרה, ולאחר מכן ליצור את הבצק לכדור.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
3
טפטוף בשמן זית ולהחזיר אותו לקערה. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מחממים את התנור ל 350 מעלות. מוציאים את הבצק ולשים אותו בקצרה לדפוק את הבועות הגדולות. צור אותו לתוך יומן על 13 אינץ ' ארוך-כדי להתאים בתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים את היומן במחבת, בצד התפר למטה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
שים את המכסה על המחבת והניח בצד עד שהבצק עלה עד למרחק של סנטימטר בערך מהחלק העליון של המחבת-כ 40 דקות (אבל אולי כדאי לך לבדוק ב 30 דקות, רק במקרה)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים ב 350 מעלות עד כיכר חום זהוב, כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
הסר את כיכר מן המחבת ולאפשר לו להתקרר לחלוטין על מתלה לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף