קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות28
ציון בריאות2
מגזין

כיכר פיצה בועה

כיכר פיצה בועה
Bubble Pizza Loaf הוא מתכון ים תיכוני שמגיש 28. תמורת 73 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למנה זו יש 122 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -4 גרם שומן למנה. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש פפרוני הודו, בצל, גבינת מוצרלה רזה חלקית וקרום פיצה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . עם ציון של 24% , המנה הזו לא כל כך מדהימה. נסו כיכר בועות שום , כיכר בועות שום ופיצה בועה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים בצק ל-1-in. קוביות; מניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להוסיף רוטב פיצה; לזרוק למעיל. במחבת טפלון, מצופה בספריי בישול, מטגנים את הבצל, הפלפל האדום והפטריות במשך 4-5 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
רוטב פיצהרוטב פיצה
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים לתערובת הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
מפזרים פפרוני ו-1-1/2 כוסות גבינת מוצרלה; לזרוק בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
5
העבר ל-13 אינץ'. x 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6
מפזרים את יתרת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
7
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד להזהבה. מצננים 5 דקות לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman