כיכר בצל שוויצרית דורשת בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 8 ומחירו 1.02 דולר למנה . מנה אחת מכילה 364 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -21 גרם שומן . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זה עובד היטב כתוספת. אם יש לכם חרדל, בצל, מיץ לימון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 36% . מתכונים דומים: כיכר בצל שוויצרית , כיכר פטריות שוויצרית וכיכר בשר גבינה שוויצרית .
הוראות
1
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את הבצל, החרדל ומיץ הלימון; מבשלים ומערבבים במשך 10-12 דקות או עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מסירים מהאש.
4
מברישים דפנות חתוכות של הלחם בחלק מהחמאה מהתבנית. כף תערובת בצל על תחתית הלחם; למעלה עם גבינה. החלף את החלק העליון של הלחם.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
רוטב חמוציות, להגשה
אחוז שומן
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
עוטפים כיכר בנייר כסף; להניח על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
אופים ב-350 מעלות למשך 15 דקות או עד שהגבינה נמסה. פורסים ומגישים חם.