כיכרות בשר קציצות עם מועך תרד-פארם דורשות בערך שעה ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. בבמנה עיקרית זו יש 973 קלוריות , 53 גרם חלבון ו -53 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו בשר בקר טחון, מלח, חלב ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. עם ציון של 83% , המנה הזו מרהיבה. פטריות פורטבלה ממולאות בבשר ותרד עם גבינת עיזים , מרק ירקות קציצות ואלבונדיגס (מרק קציצות) דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
שמים את תפוחי האדמה בסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה על אש בינונית. ממליחים את המים ומרתיחים את תפוחי האדמה עד שהם רכים, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים את תפוחי האדמה ומחזירים אותם לסיר החם יחד עם התרד. מערבבים לאיחוד, מכסים את הסיר ומניחים לעמוד במשך 2 עד 3 דקות כדי לנבול את התרד.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים 1/2 כוס חלב, 2/3 כוס מהגבינה, ומלח, פלפל ואגוז מוסקט לפי הטעם. מועכים את תפוחי האדמה והתרד וטועמים לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
בקערה קטנה משרים את הלחם בכוס החלב שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
שמים את הבשר בקערה ומוסיפים 1/3 כוס גבינה, פטרוזיליה, שום, בצל, מיורן או אורגנו ומלח ופלפל לפי הטעם. סוחטים את הנוזלים העודפים מהלחם ומפוררים אותו תוך כדי הוספתו לבשר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מרז ' ורם
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מערבבים היטב לאיחוד ויוצרים 4 כיכרות אובליות בעובי של לא יותר מ-2 ס"מ במרכז.
7
מחממים את שמן הזית כתית מעולה במחבת גדולה או בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את כיכרות הבשר למחבת ומבשלים 3 עד 4 דקות מכל צד עד להשחמה קלה. מוציאים את הכיכרות מהמחבת ומוסיפים את רסק העגבניות. מערבבים במשך דקה, ואז מערבבים פנימה את הציר והעגבניות. מחזירים את הכיכרות למחבת, מורחים את הרוטב מעל ומכסים במכסה. מבשלים על אש קטנה עד שהכיכרות מוכנות, כ-10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מניחים כיכר על כל צלחת, כף מעט תפוחי אדמה תרד לצד, ואז לטפטף את הרוטב מעל.