פודינג טפיוקה מיושן
פודינג טפיוקה מיושן יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 209 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. אם יש לכם ביצים, טפיוקה פנינה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פודינג טפיוקה, פודינג טפיוקה, ו פודינג "טפיוקה" גולמי.
הוראות
שלב 3/4 כוס מים טפיוקה בסיר בינוני; לתת לעמוד 30 דקות.
מוסיפים חלב ומלח לתערובת טפיוקה; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות או עד התערובת מתעבה, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים סוכר וביצים, מערבבים היטב עם מקצף. בהדרגה מערבבים על תערובת טפיוקה חמה 1/2 כוס לתוך תערובת ביצה. להחזיר תערובת טפיוקה למחבת. מבשלים 4 דקות או עד מעובה, תוך ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים בוניל. פודינג כפיות לקערה.
מניחים קערה בקערה גדולה מלאה קרח; לתת לעמוד 15 דקות או עד פודינג הוא מגניב, ערבוב מדי פעם. מכסים את פני הפודינג בניילון נצמד. לְצַנֵן.
מקשטים עם אגוז מוסקט מגורר, אם תרצה.